Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket mi fog egy lányban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket mi fog egy lányban?

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen változó. Nálam előny ha önmagadat adod, és alapból, nem pedig azért van olyan stílusod ami nekem bejön, mert nekem ez tetszik..
2016. nov. 12. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hm, hogy vicces :D
2016. nov. 12. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Hangja, haja, feneke, alakja (ne legyen gebe, nyulánk lehet csak ne legyen aszott), esze, lehetőleg sima bőre legyen és világos.

A többivel simán kibékülök.

2016. nov. 12. 12:54
 4/8 anonim válasza:
100%
Engem legeloszor egy lányban a kisugárzása fog meg , aztán a szemelyisège, es majd legutoljára kezdem el figyelni a kulsejèt. Kinezetet tekintve nálam a legfontosabb a szèp tekintet es mosoly
2016. nov. 12. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
#3 tehát ha jó a feneke, magasabb, vékony lány, akinek világos a bőre, és nagyon okos, logikusan gondolkozik, viszont melle alig van, az neked jó lenne???
2016. nov. 12. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem akarok senkit se megbántani, de szerintem ez hülyeség, hogy először a személyiségét próbálom megnézni a csajszinak, utána a külsejét. A külsejéről lehet megállapítani egy csajszi személyiségét is a legjobban. És nem abból amit mond. Ahogyan mozog, amilyen gesztusokat használ, amilyen az arcjátéka, a mimika. Amilyen az alakja, amennyire foglalkozik magával, mind mind árulkodó jelek a személyiségére, a festékek amiket használ magára(fiú vagyok nem értek hozzá xd). Másrészről meg az, hogy milyen hangon beszél, de itt már személyes kapcsolatba kell lenni vele, tehát itt már valszeg megfogott valamivel, ha így mentél oda hozzá. És szerintem már mindenkivel volt ilyen, hogy ránézésre valaki szimpatikus volt neki. Még ha nem is őrült meg érte. Ha nem volt, akkor csukott szemmel jár az illető. A második része hogy milyen a hangszíne a hanglejtése, a hanggal való játszadozás, és hogy ez mennyire van összhangban a külsejével(tehát itt is a külső már megint). Persze ezzel az a gond csak, hogy mindenki másnak akar megfelelni külsőleg, és nem saját magához méltóan öltözködik. Amikor felvesz egy kacatot, vagy ilyesmi, azon agyal, hogy vajon ebben hülyén-e fogok kinézni MÁSOK előtt. Nem azon, hogy ez tetszik, ez hozzám való, akkor ebbe fogok menni. Biztos sokaknak volt már olyanja, hogy rosszul érezte magát, azért mert egy bizonyos ruhát vett fel lányok közül, mert nem érezte, hogy megfelelne másoknak. Mind személyiségi okai voltak. Azért mert nem magának öltözködött fel, és mások meg nem dícsérték meg feszélyezve érezte magát. Na de nem akartam kisregényt csinálni. A hanggal való játszadozás is fontos, csak míg az kb 30%-a az egésznek a többi mind külső ilyen vagy olyan formában.:)
2016. nov. 12. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Egyik lány ismerősöm is állandóan kérdezgeti, hogy ez vagy az jól-e áll neki, csak barátok vagyunk, de egyszerűen fogalma sincs mi az ami jól állna neki, ennyire nem ismer önmagát, és ennyire a külsőségeknek akar megfelelni. Nyilván jól esik az ha másnak is megfelel az amit csinál, de akkor fog csak tudni igazán megfelelni másoknak, ha magához méltóan adja oda magát a külvilágnak.

Tehát kérdező, a harmónia a lányon, az hogy a valódi személyét látom magam előtt, és nem azt aki ennek vagy annak a külső kritériumnak meg akart felelni, és azt hozza elém, csakis az tud megfogni engem, aki szabad. Persze ha a külsőségek okésak, akkor általában a többi is jó szokott lenni. De gondolom ezt most sokan nem tudják megérteni és le leszek pontozva..:D De ez van.

2016. nov. 12. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze külsőségekbe nem a ruhákat értem csak, a mimika a gesztusok, tényleg minden:D De hiába írom, ehhez egy pár könyvet el kell olvasni hogy érthető legyen:D Vagy pedig nekem kéne nagyobb regényt írnom, csak azt a kutya nem olvasná el és nekem sincs kedvem hozzá:D
2016. nov. 12. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!