Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról? 16

Figyelt kérdés

Belső: Őszintén, sokat csalódtam és az elmúlt egy évben, sokat változtam. Emiatt nagyon nehezen kerülök közel bárkihez is, sok idő kell mire valakit be merek fogadni az életembe. Őszinte vagyok, mindig, minden körülmények között. Jó a beszélőkém, bárkit, bármire képes vagyok rábeszélni, csak idő kell hozzá. A személyiségem eléggé bipoláris, sokszor vagyok lassú, depresszívebb, de hiperaktívság is jellemző rám, ezek nagyon drasztikusan tudnak változni. Vajból van a szívem, nehezen mondok nemet ha megkérnek valamire, szeretek másokon segíteni. Nem vagyok vallásos, mélyen elítélem az egész rendszert, ahogy mondjuk az oktatási rendszerrel sem vagyok kibékülve, változtatni kéne. Szexuális beállítottság szempontjából nem érdekelnek a nemek, az ember személyiségébe, különlegességeibe tudok beleszeretni. Az emberek alapvetően elítélnek, gorombának, szemtelennek és durvának tartanak. Ez adódhat abból, hogy alapvetően nagyon szorongó típus vagyok, ha pedig szorongok/ideges vagyok az az arcomon is meglátszik és gorombának titulálnak. Szeretem a kisgyerekeket, elvarázsol és boldoggá tesz mennyire ártatlanok tudnak lenni. Macska párti vagyok, imádom a könyveket. Nincs problémám a horror filmekkel, rezzenéstelen arccal tudom azt is végig nézni ha valakit éppen kibeleznek, viszont a rovaroktól rosszul vagyok. Nem tudok úszni, emiatt rettegek mélyebb víz közelébe menni. Szeretem az aranyos dolgokat, szeretem körbe venni magam velük. Legközelebb a keményebb rock és a grunge zene áll hozzám. Gyűlölök veszekedni.

Külső: Fekete hosszú haj, nagyon fehér bőr, barna szem. Alacsony vagyok, a testalkatommal nincs problémám, bár vékony nem vagyok. Leginkább feketét hordok, néha ötvözöm sötétebb kékkel vagy bordóval. Szeretek sminkelni, bakancsot hordani. Jobban szeretem a szoknyát mint a nadrágot, kényelmesebb.

2016. nov. 5. 03:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa vagy es ez jo.. Azt mondod szereted magad korulvenni edes es cuki dolgokkal de közben metal zenet es rockot halgatsz.. Meg h neha kicsit befele forduló es "lusti" vagy neha pedig hiperaktív.. Es ezek váltakozva.. (En is igy vagyok) szerintem egyéniség vagy es ez jo.. Az ellentétek vonzak egymást ahogy ez itt jol látható.. Szerintem egy fiu szemében (bocsi h ezt mondom) ezek a dolgok a nem ertem meg a nőket kategóriába tartozik.. Szerintem lehetnél kicsit "cukibb" es alabbhagyhatnal a metalbol es kemeny rock zenebol..
2016. nov. 5. 03:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Váó..a leírtak alapján nagyon jó,a belsőd nagyon megfogott,a metál/rock is...a külsőd pont az ideálom szóval nekem az a véleményem hogy: Tökéletes^^
2016. nov. 5. 08:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Belsőben van közös, de azért nem minden. :)

F

2016. nov. 5. 09:21
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
Röviden és őszintén szólva fura vagy, én nem jönnék össze veled. :(
2016. nov. 5. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát ezek alapján szimpatikusnak tűnsz :) Sok mindenben hasonlítunk, kivéve hogy nekem abszolút nemjó a "beszélőkém" :D és az öltözködésem teljesen átlagos. Az hogy szeretsz sminkelni nem baj csak azért ne vidd túlzásba. Számomra a legfontosabb hogy kedves és őszinte vagy :)
2016. nov. 8. 16:37
 6/12 Firedoom ***** válasza:
A kisgyerekeket ruhellem, de ezen kivul minden prima :D a macska, bakancs, szoknya, rock kilon hatalmas +. A szemelyiseged erdekes lehet, foleg az oszinteseg tetszik benne. Az ilyen embereket tobbnyire utajak, de vegso soron szerintem ok csinaljak jol.
2016. nov. 9. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jujjj te vagy rocker Hófehérke??😍😍😍
2016. nov. 20. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ, hogy Twilight Sparkle-t vagy Rainbow Dash-t kedveled jobban.
2017. jan. 2. 00:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Fluttershy-t.
2017. jan. 2. 00:38
 10/12 anonim ***** válasza:

8-as visszatérve:

Olvasol a gondolataimban! :D

Marry me!

2017. jan. 2. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!