Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Valószínűleg ez a háromszázadik ilyen kérdés itt, de azokat olvasva én is kíváncsi lettem, hogy vajon rólam mit gondolnának az emberek, szóval megpróbálkoztam önmagam leírásával, több-kevesebb sikerrel.

Külsőre nem mondanám magam olyan szépnek, de sokan mondták már, hogy karakteres az arcom. A szemem zöldeskék egy kicsi barnás árnyalattal, amivel már időközben megbarátkoztam, a hajam pedig valahol sötétszőke és világosbarna között mozog. A magasságom 174 cm, ami talán túl sok lehet egy lánynak, de én személy szerint nem tudnám magamat alacsonyabban elképzelni. Jelenleg 59 kg vagyok, bár nem érzem magamat a legjobban a bőrömben.

A belsőmet annyira nem tudom jól körülírni, mivel nem látom magamat kívülről, de megpróbáltam.

Sokan okosnak mondanak, nagyon érdekel a politika, és a divat (ami nekem nem merül ki a zöld kabátban és Timberland bakancsban). Eléggé antipatikus tudok lenni néha, de ha valakinek megnyílok, akkor viccesnek és kedvesnek tartanak az emberek.

A divat és a politika után még nagyon érdekel az irodalom is, és később színésznő szeretnék lenni, bár ahhoz még sokat kell tennem.

Nagyjából ennyi, ami most eszembe jutott.:) Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2016. okt. 22. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szimpi :) a politika marha nagy + pont nálam mett én is nagyon szeretek politizálgatni : D
2016. okt. 22. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia:D

Írtad, hogy a 174 cm és 59 kilóval nem érzed magad jól a testedben. Én két centivel vagyok magasabb és 2 kilóval nehezebb de így is vékonynak számítok. Remélem nem fontolgatod a fogyást. Nem egészséges. Ha nem vagy elégedett inkább sportolj :D

Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de nem szeretném ha tévképzeteid lennének :D

2016. okt. 22. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Hozzám jöhetsz cukorfalatom.

Sanyi/90

2016. okt. 22. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Szimpi,tetszetős ;) :D
2016. okt. 22. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:

a divat "ami nekem nem merül ki a zöld kabátban és Timberland bakancsban"

Életemben nem hallottam még ilyet, hogy a divat zöld kabátot és Timberland bakancsot jelent...

2016. okt. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!