Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja tudni egy fiú, hogy mikor szoktam találkozni a barátommal?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 17:19
2/5 anonim válasza:
Lehet bejon neki a baratod es kemkedik utanna hehehehe :DD
nem amugy szerintem is feltekeny:)
3/5 anonim válasza:
Egyszer meg akar lesni titeket ;)
4/5 anonim válasza:
megakarja verni a szemed láttára.
5/5 anonim válasza:
Esetleg nem tudja, hogy van-e barátod, ezért megcsavarja a kérdést, mintha ő már tudná.
Ha azt kérdezné, hogy "te, van barátod?" , és te mondanád "igen", az egy visszautasítást is jelentene neki tudat alatt, és az kellemetlen.
(ha nem lenne barátod, akkor ő eljátszaná, hogy "azt hittem"; majd rögtön jelentkezne nálad.)
Így legalább a választ megtudta, hogy "ekkor", és nem fog olyan kapun kopogtatni, ami már foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!