Nem merek találkozni a barátommal. Osztálytársam, első osztálytól, sőt, óvoda óta ismerem őt.2 hónapja és 2 hete járunk. Mindig mondja találkozzunk. Én kifogást keresek mindig!?
Micsoda? Ő most úgy barátnő, hogy szerelmes vagy belé? :)
Az elején sem értettem teljesen, de amikor csókot említettél, akkor végképp összezavarodtam. Bár tulajdonképpen így érthetőbb, hogy miért vagy ennyire izgatott egy sima találkozás miatt. :)
Ha nem akarod nem fog megcsókolni :)
De ha akarod akkor sem kell félni a csóktól,fura lesz valószínűleg,de nem rossz. Ha pedig nem állsz rá készen akkor egyszerűen me kerülk hozzá olyan közel testileg és kész. Szedd össze magad, biztosan fogtok közös témát találni max az elején kicsit kínos lesz :)
Mesélj vkiről akit mindketten ismertek vagy viccelődj magadon vagy a helyzet kínosságán és rögtön feloldódsz ;)
Hogy szereted őt ha nem is mersz találkozni vele? Vagy hogy is lehet járni valakivel ha nem is találkoztok meg ilyesmi?
Menj el szépen és kész, semmi ördöngösség nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!