Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem ha o is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem ha o is szeret engem de meg nem beszeltunk?

Figyelt kérdés

Szoval van egy fiu aki tetszik nekem es ahogy en eszrevettem en is tetszem neki csak az a baj hogy eddig meg semmit se beszeltunk...

16L

2016. nov. 3. 15:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mi tart vissza hogy beszélj vele? :)
2016. nov. 3. 15:42
 2/25 A kérdező kommentje:
Hat nem is tudom varom az alkalmat amikor tudnek vele beszelni ... a sulin kivul nem talalkozunk szoval roviden nem tudom mi okbol beszejek vele
2016. nov. 3. 15:45
 3/25 anonim ***** válasza:
Mi okból? Hát mondjuk abból hogy tetszik neked :D odamész köszönsz mondhatsz akármilyen ökörséget ha te is bejössz neki akkor mind 1 mit ugatsz, ha nem tetszel neki akkormeg Hűha milyen tragédia történhet :)
2016. nov. 3. 15:50
 4/25 A kérdező kommentje:
Jo csak attol felek hogy lehet roszul ertelmeztem a tortenteket es lehet nem kedvel...szoval en abbol kovetkeztettrm hogy tetszem neki mert sokat nez, megvan a szemkontaktus,valamikor a kozelembe jo de nem mond semmit csak elsetal...szoval akkor bisztos hogy kedvel?
2016. nov. 3. 15:55
 5/25 anonim ***** válasza:
Nyilván senkit nemnézünk rendszeresen/folyamatosan aki semleges, úgyhogy vagy kedvel vagy ellenszenves vagy számára,viszont ellenszenves emberrel nemszoktunk szemezni nemde? Azokra csak rápillantunk még sokszor a szemükbe se nézünk :D
2016. nov. 3. 16:01
 6/25 A kérdező kommentje:
Oke megfogadom a tanacsod koszi szepen :)....meg egy kerdes az hogy ha tetszem neki akkor mert nem lep? Talan azert mert kisebb nallam?
2016. nov. 3. 16:03
 7/25 anonim ***** válasza:
Fél vagy Nemtudom :D nehogy eltaposd
2016. nov. 3. 16:05
 8/25 A kérdező kommentje:
Oke :)))...amugy o egyfojtaba a barataival van szoval ritka az az alkalom mikor egyedul van...akkor hogy beszejek vele?
2016. nov. 3. 16:08
 9/25 anonim ***** válasza:
Ja és ha összejöttök ne becézd úgy hogy kicsim :D ne is hozd fel ezt a magasság dolgot neki :)
2016. nov. 3. 16:09
 10/25 anonim ***** válasza:
Pfúú :D találd már fel magad :)
2016. nov. 3. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!