Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Szóval kezdjük ott,hogy a barátommal 1éve vagyok távkapcsolatba. És az utóbbi időben úgy érzem,hogy ennek semmi értelme.A szüleim is nagyon tiltanak tőle,szerintük nem nekem való. A barátom minden héten kocsmázik,diszkókba járogat,ami nekem nem tetszik,de ő neki mindig az a válasza,hogy fiatal,szórakozni akar. A mi családunk eléggé vallásos,és én nem vagyok olyan nagy "bulizos csaj" és nem is szeretném,hogy akivel leélem az életem ilyen legyen.

Nagyon szeretem a fiút,ő az első szerelmem,és hiába is akarom nem, birom elengedni. Ez ilyen se veled,se nélküled kapcsolat.Szerintetek mit tegyek?

2016. aug. 14. 03:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenféle gondolkozás nélkül szakíts a válasz.

Fiatal vagy, és csak pazarlod az idődet. Nem azt mondom én, szép dolog ez hogy kitartasz mellette, de ennek nem itt van az ideje, kivéve ha te nagyon ilyen vagy.

Legyél fiatal még, szórakozd ki magad, és most legyenek kalandjaid, és szerelmeid mielőtt később eszedbe jutna hogy "Elpazaroltam az időmet egy srácra, akivel nem is működött".

A másik oldalról viszont, az hogy bulizik, és kocsmázik, semmi baj nincs vele. Én is így gondoltam mint te, míg ki nem próbáltam.

Inkább most járjon el mint 30 évesen a gyerekei mellől.

Fiatalok vagyunk, szórakozzunk. Elkötelezni magunkat valami nagyra még ráérünk.

Ha szórakozik most nem azt jelenti hogy örök életében fog. Ha te pedig inkább otthon olvasol egy könyvet az is teljesen rendben van.

Az hogy nem teljesen egyezik a szórakozásról való fogalmatok, nem kizáró ok.

Összefoglalva, szerintem inkább szakíts ha nem vagy megelégedve a kapcsolatoddal. Elkötelezni magad ráérsz. Várni valakire most hiába, felesleges.

Sok sikert 18/f

2016. aug. 14. 03:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok ertelme nincs ennek
2016. aug. 14. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy kell tudni szakítani, hogy megerősíted magad előtte, és azt mondod magadnak, még ha fáj elengedni, akkor is el fogom engedni, mert nem hozzám való, sem gondolkodásában, sem a szabad idő eltöltésében, tuti, hogy nem vallásos, nem csodálom, hogy a szüleid tiltanak tőle. Írjál neki egy szép levelet a fb-on, nem kell hosszút, de írd meg, hogy mások az elképzeléseink az életről, messze is laksz, a továbbiakban csak jó barátod szeretnék lenni, és max. egy hónapban egyszer v. kétszer írjál neki, de csak az ő 3. levelére. Te magadtól többé ne írjál neki, bármennyire is fáj, hidd el, el fog múlni. Egy fél év, és már el is felejted. Ne add fel!
2016. aug. 15. 08:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2016. aug. 23. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!