Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Szóval kezdjük ott,hogy a barátommal 1éve vagyok távkapcsolatba. És az utóbbi időben úgy érzem,hogy ennek semmi értelme.A szüleim is nagyon tiltanak tőle,szerintük nem nekem való. A barátom minden héten kocsmázik,diszkókba járogat,ami nekem nem tetszik,de ő neki mindig az a válasza,hogy fiatal,szórakozni akar. A mi családunk eléggé vallásos,és én nem vagyok olyan nagy "bulizos csaj" és nem is szeretném,hogy akivel leélem az életem ilyen legyen.
Nagyon szeretem a fiút,ő az első szerelmem,és hiába is akarom nem, birom elengedni. Ez ilyen se veled,se nélküled kapcsolat.Szerintetek mit tegyek?
Mindenféle gondolkozás nélkül szakíts a válasz.
Fiatal vagy, és csak pazarlod az idődet. Nem azt mondom én, szép dolog ez hogy kitartasz mellette, de ennek nem itt van az ideje, kivéve ha te nagyon ilyen vagy.
Legyél fiatal még, szórakozd ki magad, és most legyenek kalandjaid, és szerelmeid mielőtt később eszedbe jutna hogy "Elpazaroltam az időmet egy srácra, akivel nem is működött".
A másik oldalról viszont, az hogy bulizik, és kocsmázik, semmi baj nincs vele. Én is így gondoltam mint te, míg ki nem próbáltam.
Inkább most járjon el mint 30 évesen a gyerekei mellől.
Fiatalok vagyunk, szórakozzunk. Elkötelezni magunkat valami nagyra még ráérünk.
Ha szórakozik most nem azt jelenti hogy örök életében fog. Ha te pedig inkább otthon olvasol egy könyvet az is teljesen rendben van.
Az hogy nem teljesen egyezik a szórakozásról való fogalmatok, nem kizáró ok.
Összefoglalva, szerintem inkább szakíts ha nem vagy megelégedve a kapcsolatoddal. Elkötelezni magad ráérsz. Várni valakire most hiába, felesleges.
Sok sikert 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!