Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy velem egyidős lány, akivel csak egyszer találkoztam egy rendezvényen, és bejelöltem egy híres közösségi oldalon (már vagy 1 hónapja), de még nem jelölt vissza, és ezt nagyon cikinek érzem. Szerintetek mit kéne tennem, hogy ne legyen annyira ciki? Vonjam vissza a jelölést?2016. máj. 31. 22:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem ciki. És ne vonj vissza semmit. Ha nem jelöl vissza most, majd visszajelöl máskor:)
2/3 anonim válasza:
Ne higgy az elsőnek. Ha valaki 10 napon belül nem jelöl vissza, akkor sosem fog. Ne tegyél semmit. Ha akarod vond vissza a jelölést, de ettől nem fog semmi sem változni. Ezután pedig csak felejtsd el az egészet.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom elfelejteni az egészet...
2016. jún. 2. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!