Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rámmászott mit csináljak? HELP

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámmászott mit csináljak? HELP

Figyelt kérdés
18 vagyok van barátom már 3 hónapja. Imádjuk egymást tökéletes minden !Szoktam menni a barátomhoz, azt csináljuk eggyik héten ő alszik itt a másikon én náluk.. Nos a barátom testvérének a barátnője biszex. Én is az vagyok .A csajszit már nem tudom kedvesen lerázni mert már egy jó ideje nyomul rám elég keményen ! Az elején bemutattak minke t egymásnak, tök jó fej volt de már akkor is éreztem hogy bejövök neki. Én nem titkolom a beállitottságomat, és mikor bevallotta hogy biszex rávágtam hogy én is. És ezóta már szinte megállithatatlan a csaj. Barátomékkal azt szoktuk csinálni, hogy 4esbe xboxozunk, fifázunk , just dancezünk. Volt már rá példa hogy a barátomék leküldtek minket a boltba chipsért, cigiért. És ez idő alatt mikor megvettük a cuccost leültünk kicsit egy padra, a csajszi elkezdte mondogatni nekem hogy bár nincsenek a barátjával problémáik de ő mégis azt érzi ellaposodott a kapcsolatuk és a végét fújja az egész. Mondtam neki hogy egy kapcsolatért tenni is kell, gondozni és ápolni hogy jó legyen és beszéljék meg. Ekkor rámnézett, elmosolyodott kacéran, a kezét a combomra tette és azt mondta " Édes vagy hogy segíteni próbálsz, de nekem más terveim vannak , de nem a barátommal" Aztán a számat nézte és iszonyatosan kellemetlenül éreztem magam ! Mondtam hogy jó akkor menjünk mert várnak már a fiúk. De ez csak egy a sok közül ! Volt olyan is hogy Elmentem fürdeni a barátom a szobában tv-zett és a szobája mellett van a fürdőszoba. Az meg úgy van kialakítva hogy zuhanyfüggöny van a zuhanyzónál és az ajtóval szembe már ott a zuhanyzó. Elkezdtem tusolni és hallottam hogy bejött valaki, gondoltam biztos a barátom szeretne velem együtt fürödni mert azt is szoktunk, előtte persze szóltam mindenkinek hogy fürdök ! Elhúztam a zuhanyfüggönyt és azt mondtam gyere még meleg, és akkor látom hogy a barátom tesójának a barátnője van ott..... Úgy megijedtem , szinte megállt a szívem. gyors elpróbáltam takarni magam de szitne felse fogtam mi történik. Ő meg csak nézett és azt mondta nyugodjak már meg, csak ő az és lányok vagyunk ne legyek szégyenlős mert jó testem van... Aztán elkezdett felém lépni, megállt előttem és a csapról elvette a fogkeféjét és elkezdett fogat mosni én meg ott álltam pucéran ... Mondtam neki hogy azért a törölközőmet legyen szíves odaadni.. Odament az ajtó mellé mert ott van egy szék és arra tettem rá.. Odalépett elém , nyúltam érte, és direkt ledobta. Olyan ideges voltam... Megkérdeztem ezt most mi a fenéért csinálja, mire jó ez neki ?! Erre hogy ha kell hajoljak le érte.. Aztán mikor látta rajtam hogy totál idegbajos vagyok felvette és odaadta és azt mondta csak viccelt nem kell túlparázni, és higgagyak le mert nem tesz jót a szépségemnek ha ideges vagyok... Aztán nem ő ment ki , hanem én... Ilyen pofátlan egy r****c... A barátomnak nem szóltam ezekről, de még most is szemezget velem meg flörtől de nem tudom már hogy a tudomására adni hogy van barátom és szeretem ! Egyébként csinos csaj, de na akkor is van párom. Az is zavar hogy ha tehetné simán megcsalná a barátom testvérét... Mit tennétek a helyemben? Mert ez tényleg már elviselhetetlen ! 18/L

2016. nov. 3. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Uhha
2016. nov. 3. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Kössz az értelmes választ nélküle létemnek értelme nincs
2016. nov. 3. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
10 perc kellet ,hogy felfogjam. Szólj a barátodnak, beszéljétek meg.
2016. nov. 3. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Most mégis miért kellett 3 enciklopédiát leírni hogy mit mondott meg mit éreztél meg BLA BLA BLABLA BLA.

Megmondod neki hogy szálljon le rólad mert foglalt vagy és már unod. Van szád. Vagy ennyire jólesik hogy közeledik hogy inkább nem szólsz egy szót se?

2016. nov. 3. 15:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Mar mondtam neki nem 1x hogy van barátom és jo lenne ha vusszavenne de ugyanugy csinálja tovább. És ha nem tetszik valami nem kell hozzászolni és itt flegmázni
2016. nov. 3. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd el a barátodnak, elég gáz a lány...
2016. nov. 7. 19:46
 7/7 anonim válasza:
Ha biszex vagy feküdjetek le . Én azt tenném :)
2019. júl. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!