Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annak idején a középsuliban egy bombajó nő rámmászott részegen és azt mondta aranyos vagyok az azt jelenti, hogy nem lehet ronda fiú vagy attól még leheteka simán ronda?
ma 10:10
Akkor lehetséges, hogy több éven keresztül hazugságban éltem, amikor úgy tekintettem magamra, mint ronda senkinek sem tetszik srácra?
ma 17:26
Én amúgy nem hittem el, hogy tényleg tetszem neki, csak szórakozott velem úgy gondoltam, hiszen én rondának tartom magam és tényleg nem lehetek valami nagy szám, ha azóta sem volt barátnőm még. Meg nem másznak már rám a lányok, mint ahogy ő tette.
Bár azt elismerem, hogy mostasnág is szokott olyan lenni, mintha tetszenék szép lányoknak buszon vagy buszmegállóban szemeznek velem meg volt, hogy elég sűrűn néztük egymást vagy fordultak utánam utcán lányok hátra.
Ezek szép lányok voltak, vagyis nekem tetszettek. Lehet a szebb lányok bátrabban mernek flörtölni?
ma 17:59
Elég sok szép lány van, vagyis akik nekem tetszenek. :)
Annyi biztos, hogy a túlsúlyos lányok nem az eseteim valamiért. Meg mivel alacsony fiú vagyok, jobban bejönnek az alacsonyabb lányok, szerintem olyan aranyosak, meg férfinek is érzem magam mellettük inkább mint egy magasabb lány mellett, de szemeztem már magasabb lánnyal is, nagyon űgy tűnt bejöttünk egymásnak kölcsönösen, de persze biztos nem lehetek benne, mivel én magamat csúnyának tartom. Azért jó érzés flörtölgetni, még ha több nem is lesz köztünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!