Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárotokkal összejöttetek középsuliban? Vagy volt, hogy kikezdett veletek? (főként lányok)
szóval tanárotokkal összejöttetek középsuliban, akár csak szex erejéig? lebuktatok? vagy többször ismétlődött?
hány évesek voltatok? érdekelnek az ilyen történetek, ha valósak...
és esetleg történt olyan extrém eset, hogy általános suliban?
Velem nem történt ilyesmi, de a suliba ahová jártam (most végeztem), már több ilyen eset is történt.
Szakközépiskoláról van szó, és ne egy elit helyet képzeljetek el.
A legkonkrétabb eset 1 éve volt nálunk. A tanár a koleszosokra "vigyázott" és egy diáklánnyal többször is lefeküdt.Összejöttek,titkolták stb... Később ez mind kiderült és a tanárt kirúgták, a lány pedig elment a suliból.Ők amúgy azóta is együtt vannak.
Aztán volt egy tesitanár aki rendszeresen fogdosta a lányokat.Pletykák szólnak róla is, hogy volt kapcsolata diáklánnyal, ezt nem tudom, de azt, hogy kirúgták az iskolából őt is azt igen.A kirúgás miértjét nem tudja senki, lehet h csak valaki panaszkodott rá, nem tudom.
Aztán maradjunk a tesitanároknál.A másik tesitanár aki NEM! fiatal.Úgy képzeljétek el mint a Hjú Heffnert (nem tudom, h hogyan kell írni a nevét:D bocsi:D).A pali hatalmas arc, és a lányok imádják.Elképzelhetőnek tartom, hogy a sokéves pályafutása alatt egykét lányt levarrt.
amúgy egy fiatal (kb. 28) barátnője van és nemrég született gyereke.
A lány öltözőbe be lehet látni a szertárból, mert lekapartak egy részt egy festett üveges ablakon.
Szóval ezek a tesitanárok nagyon benne vannak a témában.
Aztán van egy tanárnő aki lefeküdt egy diáksráccal (szóval ha pasik vagytok reménykedhettek:D).
A tanárnő a mai napig tanít, erről csak páran tudnak, viszont videó is van róla.:D (ne kérdezzétek, nem tudom h ez hogy jött össze:D).
És végül van még egy tanár.Szintén nő. Naszóval, róla nem tudom, hogy viszonya lett volna egy olyan diákkal akit tanít, de azt tudom róla, h az egyik barátom társaságával szokott bulizni.Hallottam róla ezt-azt.Ez a tanár szívesen bulizik a diákjaival is, és nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, h velük is esetleg összehoz valamit.
Ja és engem meg letapizott az egyik tanárnő.:D
Azért ez is valami.:D
Ezek közül, kettőt tudok csak biztosra mondani, az egyik ugye a koleszos, a másik pedig a videós. A többit semmi sem garantálja.
Remélem "hasznos" válasz volt valamennyire.
UI: Bár nekem is volt egy olyan tanárnőm akit bevállaltam volna.:D (Ja és pasi vagyok!!! a félreértések elkerülése végett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!