Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmulik a szerelem mi lesz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmulik a szerelem mi lesz?

Figyelt kérdés

Voltunk,egyutt,kulon most ujra egyutt ket kisgyerek

De nekem nem megy...azt hittem jobb lesz ujra de nem

2016. nov. 2. 07:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A kérdező nem írt konkrétumokat. Miért olyan biztos, hogy a nő a hibás?

Egyébként utolsóval értek egyet.

2016. nov. 2. 09:07
 12/19 anonim válasza:
95%

Ha csak annyi van, hogy elmúlt a szerelem, de amúgy jó a kapcsolat, szeretitek egymást, akkor nincs gond, szerintem.

De, ha boldogtalan valamelyik fél, és ti ráadásul már egyszer szétmentetek, tehát komolyabb gondok voltak, akkor baromira nem érdemes erőltetni, az a gyerekeknek sem jó. Ezt elvált szülők gyermekeként mondom, nekem megváltás volt, hogy elváltak.

2016. nov. 2. 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:
12%
Komolyan van olyan Csipkerózsikás mesében hivő felnőtt nő, aki hisz a hormongőzös örök szerelemben?! Te tényleg így, ezért mentél férjhez, ezért szültél?! Csak mert azt hitted, az a rózsaszínű felhő örökké tartani fog?
2016. nov. 2. 09:15
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Soha nem az panaszkodik, akinek a rózsaszín köd hiányzik és mindig az érzelmi magaslatokon akarja tartani a kapcsolatot, hanem azok akiknél már az alapvető tisztelet sincs meg a másik iránt.

Attól, hogy az ember 20 éve a másikkal van, még lehet alapjaiban szar az egész. Megvan az embernek az a rossz tulajdonsága, hogy kifelé teljesen mást mutat, mint amit belül érez. Ez a fajta büszkeség a bizonytalantól való félelemmel párosulva adja azokat az évtizedes kapcsolatokat, ahol az ember már szinte várja a megváltó szívrohamot egy elszúrt élet után.

Sose maradjatok ilyen kapcsolatban, akkor sem ha nehéznek tűnik a váltás és mások elítélően néznek emiatt. Nem éri meg.

2016. nov. 2. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Fos kapcsolatban tényleg nem szabad maradni, de sok nő ugrál 3-4 évente új kukira, mert "elmúlt a szerelem". A gyerekeket persze viszi magával, azok meg már reflexből tudják, hogy az új pótpapával nem célszerű mély kapcsolatot kialakítani, mert úgyis le lesz cserélve. A hülye nő azt nem tudatosítja magában, hogy a szerelem kopik, és egy szereteten, kötődésen és harmónián alapuló kapcsolat váltja fel. Nem, az építkezés helyett szépen lerombol mindent, és kezdi elölről. Megdöbbentő, hány ilyen nő van a mostani 20-30-40-es korosztályban...

A polkorrektség nevében hozzáteszem, hogy a férfiaknál ebben az időben jön a megcsalás meg a szerető tartás. Csak nem a szerelem miatt, hanem mert unalmas a szex, rutinná vált és kell az újdonság.

2016. nov. 2. 09:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, sokan a masszív szerelem korszakában házasodik (vagy ki tudja mi okból), meg sem próbálnak racionális alapokat adni a házasságának, gyerekvállalásnak, hogy _tényleg_ képes-e együtt élni 10-20-30 évig az illetővel. Most jó nagyjából, tehát jó lesz örökre. Aztán mégsem.

2016. nov. 2. 09:31
 17/19 A kérdező kommentje:

Koszonom

Nem ugrottam masra. Majd egy evig egyedul voltam... aztan ugy volt h mindent elolrol lehet kezdeni..de nem. Ugyanazok a problemak

2016. nov. 2. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Előbb a problémákat kell kijavítani, vagy legalábbis rájönni, hogyan lehet kijavítani és elkezdeni a javítást.

Csak utána érdemes újrakezdeni.

És NEM úgy, hogy majd a másik javít! TE MAGAD mit tudsz kijavítani?

Persze közben a másikat is lehet kérni, magyarázni, stb. De arra nem lehet számítani, neked kell elkezdeni a javítást!

2016. nov. 2. 09:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, átkerült oda, ahová való, a tini párkapcsolatokba. Mi lesz a szerelem múltán, uramfia. Hát akkor vége a világnak.
2016. nov. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!