Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi egy jóval idősebb pasival?
Randizni fogok egy nálam 21 évvel idősebb pasival és nem kicsit izgulok.
Azt sem tudom mit vegyek fel,azt meg végképp nem,hogy miről beszélgessünk:D főleg,hogy egy "beülős" randi lesz. Már most a torkomban van a szívem.
Nagyon ciki lesz,ha nagyon zavarban leszek?
20L
Ő hívott randira? Akkor hagyd, hogy fizessen. Általában a meghívó fél fizet.
Ha már alakul a kapcsolatotok, akkor megbeszéletitek, hogy a későbbiekben elosztjátok a költségeket.
Kedves Kérdező :-)
Én tapasztalatból írok neked, férfi szemmel, korkülömbésg hasonló volt.
Nem kell izgulnod!
Egy olyan korú férfi kellően tapasztalt ahhoz hogy egy ilyen szituációt irányítani tudjon. Ha értésére adtad hogy izgulsz, vagy izgulós vagy, minden bizonnyal tudja mit kell tegyen, és hogyan irányítsa az egész randevút. Természetesen jó értelemben.
Tapasztalatból beszélek. Ez természetes hogy egy jóval idősebb férfival való találkozáskor izgulsz, hiszen ő érettebb, de épp ez az egésznek a kulcsa: épp ettől a tapasztaltságból kifolyólag lesz minden a legnagyobb rendben :-)
Természetesek az érzéseid, de feleslegesek :-)
Sok sikert Neked :-)
Képzeld, kiköltöztem egy kis időre francia nyelvterületre, hogy gyakoroljam a nyelvet, és egy hétre rá egy nálam kétszer idősebb férfi randira hívott. Ugyanúgy izgultam, mint te, hogy mi a francot fogunk kezdeni egymással, valóban nagy a korkülönbség, és még nyelvi akadályaink is vannak, nem beszéltem én még olyan folyékonyan a franciát. De képzeld, minden megoldódott, és ahogy fentebb írták, ő szuperül tudta irányítani a randit, érezte, hogy én inkább kevesebbet beszélnék, ezért ő sok érdekes dologról mesélt nekem, amit megérthetek és reflektálhatok rá, jó volt nagyon. És bár már hazajöttem, emiatt nem is vagyunk együtt, most is sokat beszélünk egymással. :)
Úgyhogy merd felhúzni a nadrágot, és belevágni, mert tök jól is elsülhet a dolog!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!