Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randi egy jóval idősebb pasival?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi egy jóval idősebb pasival?

Figyelt kérdés

Randizni fogok egy nálam 21 évvel idősebb pasival és nem kicsit izgulok.

Azt sem tudom mit vegyek fel,azt meg végképp nem,hogy miről beszélgessünk:D főleg,hogy egy "beülős" randi lesz. Már most a torkomban van a szívem.

Nagyon ciki lesz,ha nagyon zavarban leszek?

20L

2016. nov. 1. 09:38
1 2
 1/18 Ketri ***** válasza:

Vegyél fel valami Nőies ruhát. Attól is függ hova ültök be.:)

Persze hogy izgulsz, ez jó dolog :D, hiszen jelent számodra valamit az a bizonyos Férfi. Idővel oldódni fog a izgalom. És ha látja rajtad ? Nem fogja ő sem cikinek gondolni, ez természetes hogy ideges vagy.:D Na meg persze nem minden sül el feltétlen tökéletesen.:) Nem lesz ciki. Ne aggódj :D

2016. nov. 1. 09:44
 2/18 A kérdező kommentje:
Lehet lemondom,annyira izgulok:D el se tudom képzelni a szitut,hogy ekkora korkülönbséggel mit fogunk ott kezdeni egymással:D nem akarok kínos csendet
2016. nov. 1. 09:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha kíváncsi vagy a pasira, akkor ne mondd le, szerintem. Légy csinos, nőies, ne egy csitrit lásson benned, hanem NŐT. Ő akar veled kezdeni, szerintem tud majd miről beszélgetni. Te légy nyitott, érdeklődő. A pasi 2-szer annyi idős, mint Te: bizonyára élt már több helyen, dolgozott is több helyen, ezekről kérdezhetsz. De azt is próbáld megtudni, miért nincs még kapcsolata, családja 41 évesen.
2016. nov. 1. 10:34
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem van annyira tapasztalt ,hogy tud miről beszélni.
2016. nov. 1. 10:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Van gyereke is,elvált... az a baj hogy már több hete levelezünk,mindent tudok róla. Ezért félek,hogy nem lesz téma
2016. nov. 1. 10:36
 6/18 anonim ***** válasza:
És mit szeretne Tőled? A friss husin kívül. Ezt tudod már róla?
2016. nov. 1. 10:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Nehogy lemondd! Nem tudhatod, mit hagysz ki esetleg.
2016. nov. 1. 10:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Komolyak a szándékai,ezt a legelején kijelentette,hogy komoly kapcsolatot keres
2016. nov. 1. 10:42
 9/18 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy 20 évesen el szeretnéd kötelezni magad egy pasi mellett, aki az apád lehetne? Ismerek ilyen párt, de ez a ritkább. Egy laza flört izgalmas lehet mindkettőtöknek.
2016. nov. 1. 10:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Igen,biztos vagyok benne. Csak ne izgulnék ennyire,tuti el fogom szúrni:D
2016. nov. 1. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!