Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti már gondolkodtatok ilyenen?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti már gondolkodtatok ilyenen? Mit tennétek? :D

Figyelt kérdés
Ha eljönne a világvége, pl úgy, mint abban a filmben, amikor a kezükön van, hogy mennyi idejük van még hátra, vagy valami hasonló módon. Vagy ha tudod, hogy pár napon/heten/hónapon, akármennyi időn belül meg fogsz halni, elmondanád annak a személynek, aki tetszik neked, hogy bejön neked? Ha igen,akkor miért? És ha nem, miért nem? ez csak íg jött, szoktam ilyeneken gondolkodni, meg hogy én mit tennék. :D 13/l

2016. okt. 29. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Dan777 :'3

Én biztos nem lennék olyan idióta, hogy elmondjam neki, hogy szeretem. Hiába az az utolsó perc, vagy óra, vagy nap, az nem érdekes, mert ha addig nem mondtam el, azután már nem fogom. Meg ha már úgyis meghalunk minek? Nincs értelme.

2016. okt. 29. 22:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, én igen. Mert, ha már az az utolsó perc, akkor szeretnék úgy meghalni, hogy tudom, mi lett volna a válasza, reakciója. Esetleg, ha úgy lenne, életem első és utolsó csókja is lehetne vele.
2016. okt. 30. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!