Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha ilyenen aggodalmaskodom?
Figyelt kérdés
Én 17 éves lány vagyok, van egy nővérem, aki 20 éves. Egyikőnk sem csúnya lány szerencsére, nem is vagyunk az a mindenünket mutogató leányzók. Viszont nekem vagy egy barátom, és azon aggódom, hogy belőlem ki fog, a nővérembe meg bele fog szeretni. Szerintetek ez normális, ha ilyenen aggódok? Nagyon szeretem őt!
Értelmes, komoly válaszokat írjatok, légyszíves, a bunkók pedig kíméljenek lehetőleg! Köszönöm!
2016. okt. 5. 20:56
4/6 anonim válasza:
Gondold el a te szemszögedből. Gondolj arra, hogy a srácnak van egy bátyja. Nem érdekel hogy a szerettedre mennyire hasonlít egy másik ember, jelen esetben a testvére, neked csak az kell akibe beleszerettél. Ha viszont képes átpártolni, akkor meg nem csak a nővéred veszélyeztet, hanem minden más nő. Nem kell ilyen miatt félned, főleg hogy a testvéred se fog máshogy nézni a barátodra :) Elég esélytelen hogy belé szeressen a srác.
5/6 anonim válasza:
Egyszer csak ugy a semmibol beled hasitott a felelem vagy voltak jelek, amit te igy ertelmeztel?
6/6 anonim válasza:
Arra gIndoksz, hogy esItleg a pasid a nIvéredre gIndol a szexuális együttlétek során?
Miért szeretne bele a nIvéredbe?
Kizárt, csak kedveli. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!