Gondolkodtatok már ilyenen?
Na, ha valamit szeretnél, akkor mondd!
Sőt, beszélj össze pár haverral és csináljatok valami csoportot.
Mi a nagy ötleted?
"Nagy ötlet? Nem kellenek ide nagy ötletek,csupán logikus,gondosan felépített gazdasági program. Nem nevezném az ilyet nagy ötletnek,ugyanakkor a kérdésem kiirásának sem támogatók keresése volt a célja,így a kérésed nem ide való."
Az ország jelenlegi helyzetében a logikus és gondos dolgok szerintem elég nagy ötletnek számítanak, de te tudod...
Amúgy én is unom már a sok gyökeret, de nem fogok nyavalyogni miattuk, bár azért megértelek téged is. Vannak az embernek olyan időszakai, amikor legszívesebben sz*rna bele mindenbe, mert nem lát kiutat. Nekem is van ilyen, mostanában egyre többször, de azért a környezetemet megpróbálom megkímélni tőle.
Most mit tervezel, lelépsz külföldre?
Negatívnak lenni könnyű. Konkrét felelősségteljes gondolatok meg nincsennek.
Te aztán tudod, biztosan...
"Nagy ötlet? Nem kellenek ide nagy ötletek,csupán logikus,gondosan felépített gazdasági program."
17-nek tippellek. Annyira süt a naivitás az egész írásodból hogy fáj. Komolyan azt hiszed, hogy Te valami iszonyat májer vagy, és mindenki ostoba körülötted? Elmondanám, hogy ilyeneket a leghülyébbek szoktak gondolni, akiknek fingjuk sincs semmiről, annyira se látnak bele a dolgokba, hogy elgondolkozzanak rajta, mennyi mindent nem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!