Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez mit jelent nálatok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés

11.-es lány vagyok és van egy végzős srác akivel nem ismerjük egymást ,de akárhányszor lát engem , egyfolytában néz , olyan meredten. Ez mit jelent? Vagy semmit csak ilyen?

A másik ,hogy van egy évfolyamtársam akivel kialakult egy kis szerencsétlen helyzet ,mert az egyik barátnőmnek is tetszik. És beszéltünk róla mármint a barátnőmmel és a ez a srác is elég sokat szokott nézi minket. van ennek jelentősége vagy csak egy olyan ember aki így néz másokat?

2016. okt. 28. 21:33
 1/2 bit123bit ***** válasza:
100%
Valószínűleg azt jelenti hogy tetszel neki. Én is ezt szoktam csinálni mikor tetszik nekem egy lány bár mostanság már nem nagyon. Egyszerűen vannak olyan fiúk akik félnek, és azért inkább nézik azokat a lányokat akik tetszenek nekik. Várnak a csodára aminek kevés esélye van. Nem mernek oda menni a lányhoz, mert félnek a kudarctól, általában az ilyen fiuk azok akik tele vannak érzelmekkel és ezért nem mennek oda a lányokhoz hanem inkább nézik őket. 17/F
2016. okt. 28. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Hol laksz?:D csak mert ismerős a szitu.

Egyébként relatív a dolog, én általában viszont csak olyan emberekre kapom fel így a fejem és nézem őket tartósan, akik valamilyen tekintetben nagyon különlegesek, vagy felkeltették az érdeklődésemet, vagy agyaltam is rajtuk akár.

2016. okt. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!