Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak nagyon nincsen önbizalma, akkor az elég nagy hátrány lehet a csajoknál?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 21:21
11/12 anonim válasza:
✋ Tényleg ugyanígy vagyok, ha valakibe barátnő jelöltet látok máris teljesen megváltozok. Hiába mondják, hogy helyes vagyok meg hasonlók akkor is ahhoz a lányhoz aki tetszik kevésnek érzem magam mindig.
(9-es vagyok)
12/12 A kérdező kommentje:
Elvieg engem is jó képűnek tartanak, mint ahogy te is írtad a saját szitudról #11-es, és szoktam látni, hogy megnéznek néha a csajok. De attól még nem gondolom magamat egy szőke hercegnek. Meg ha én próbálkoznék be valakinél, akkor azon gondolkodnék, hogy tőlem sokkal jobb srácok is bepróbálkozhatnának az adott lánynál és valamiért úgy gondolom, hogy azt a srácot választanák... Én nem nagyon szoktam nézelődni barátnő szempontból. Próbálkozni meg még annyira sem szoktam. A mostani lányra is véletlenül találtam rá, de egyből nagyon megtetszett nekem. Olyan nagyon csodás az arca és a mosolya. Ráadásul szingli.
2016. okt. 29. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!