Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ez hátrány vagy semleges?
Nem tudok táncolni. Vagyis lassúzni még csak csak de a többi az nagyon nem megy. Jó tegyük hozzá hogy nem tanultam semmiféle táncot.
Szóval nektek ez baj? Tudom hogy a fiúk szokták vezetni a lányokat de akkor is...
A legviccesebb vissont az hogy nagyon szeretnék táncolni a barátommal. Na márha lenne persze...
14/l
Hallod ismersz olyan fiut aki tud táncolni? Azokon kívül akik tanulták?
Én nem és pont hogy előny mert gondolom nem nagyon erőltetnéd
13f
"Hallod ismersz olyan fiut aki tud táncolni? Azokon kívül akik tanulták?"
Csak az tud táncolni, aki tanult. Én már férfi vagyok, így lehet eltér a véleményem a többiektől. Szeretek táncolni, jelenleg salsát tanulok. Mivel én nagyon élvezem, próbálok rendszeresen buliba járni, kikapcsolódni. Ha a párom nem tudna táncolni és nem is lenne hajlandó tanulni, számomra kellemetlen lenne. Tehát igen, nekem fontos, hogy tudjon táncolni vagy legyen nyitott tanulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!