Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek ez hátrány vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ez hátrány vagy semleges?

Figyelt kérdés

Nem tudok táncolni. Vagyis lassúzni még csak csak de a többi az nagyon nem megy. Jó tegyük hozzá hogy nem tanultam semmiféle táncot.

Szóval nektek ez baj? Tudom hogy a fiúk szokták vezetni a lányokat de akkor is...

A legviccesebb vissont az hogy nagyon szeretnék táncolni a barátommal. Na márha lenne persze...

14/l

2016. aug. 13. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyugi én se :D

14F

2016. aug. 13. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
én sem tudok, na és? :) 20/f
2016. aug. 13. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én se tudok táncolni, miért lenne baj? :D 15/F
2016. aug. 13. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem baj. A normális pasi ugy fogad el ahogy vagy! 16/F
2016. aug. 13. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Mennyi udvarlód van o.O Ha tánctudásod nincs is, párod lehet.
2016. aug. 13. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pedig úgy szeretnék veled csókolózni a hóesésben:) De se hó, se te:D
2016. aug. 13. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Hallod ismersz olyan fiut aki tud táncolni? Azokon kívül akik tanulták?

Én nem és pont hogy előny mert gondolom nem nagyon erőltetnéd

13f

2016. aug. 13. 23:09
 8/8 anonim válasza:

"Hallod ismersz olyan fiut aki tud táncolni? Azokon kívül akik tanulták?"

Csak az tud táncolni, aki tanult. Én már férfi vagyok, így lehet eltér a véleményem a többiektől. Szeretek táncolni, jelenleg salsát tanulok. Mivel én nagyon élvezem, próbálok rendszeresen buliba járni, kikapcsolódni. Ha a párom nem tudna táncolni és nem is lenne hajlandó tanulni, számomra kellemetlen lenne. Tehát igen, nekem fontos, hogy tudjon táncolni vagy legyen nyitott tanulásra.

2016. aug. 15. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!