Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány egy tetoválás?
19 éves vagyok, nincs tetoválásom, nem is tervezek a közeljövőben, csak érdekel. Most voltam Balatonon, és minden 3. ember tetoválva volt, köztük csomó korombeli is. ÉS kb minden 2. tetovált embernek ilyen elcsépelt tömegtetkója volt :D
Szóval nektek mennyire hátrány?
Nagy nyomorek vagy masodik.
Egyebkent amit a kettes ir az kamu. A NORMALIS emberek nem arrol fognak megitelni, hogy mi van a testeden, hogy nezel ki, hanem hogy milyen ember is vagy. Sajnos teny h magyarorszagon a munkavallalas szempontjabol hatrannyal indulnak a tetovaltak EGYENLORE, de pl kulfoldon, nyugatabbra, ez total nem igy van. Es magyarorszagon is, ha odanyomod az interjusztato kepebe a summacum diplomadat a tetovalt kezeddel, ketlem h ne akarna felvenni
Kedves harmadik, mosd ki a szádat, mert büdös. Köszönöm.
Lehet őrjöngeni, vergődni, de kit érdekel? Attól még ti lúzerek maradtok. Aztán lehet a tetovált fejeteket verni a tetovált falba. Szerintetek engem érdekelni fog? ;-) Pont letojom az ilyen kis vergődő prolikat!
két exemnek is volt
az egyiknek nagyon szép tetkói voltak nagyon jól álltak rajta. a másiknak valahogy kevésbé. szóval ha jól áll rajta szép és kidolgozott akkor előny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!