Tetoválás 16 évesen? Lehet belőle hátrányom?
Imádom az ékszereket,meg minden féle kiegészítőket.És már évek óta nézegetek amolyan ékszer tetoválásokat.A szüleim az idén nyáron lehet,hogy megengednének nekem egy bokalánc tetoválást.
Valami hasonlót szeretnék: [link]
Szerintetek lehet belőle hátrányom?Valamint mennyire fájdamas egy ilyen tetoválás?
Ez a bokalánc tetkó teljesen rendben van, nem hiszem, hogy pár évvel később megutálnád.. :D A csontos részeknél jobban fáj, de ezt ki lehet bírni.
Viszont én úgy tudom, hogy ezek a pontozgatós tetkók sokkal gyorsabban kifakulnak, mint a vonalas tetkók.
Miért kéne utáljam azért mert tucat?Logikus,hogy valamiből azért van sok,mert sok embernek tetszik. :p
Egyébként sem az volt a kérdés,hogy meg fogom-e bánni,hanem az,hogy származhat-e belőle hátrányom melóhelyen,vagy ilyesmi...
Megbeszéltem a szüleimmel,hogyha jó lesz a bizonyítványom,akkor az idén nyáron magamra varrathatom.
Szóval,ha nyárig nem gondolom meg magam,akkor ez lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!