Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás 16 évesen? Lehet...

Tetoválás 16 évesen? Lehet belőle hátrányom?

Figyelt kérdés

Imádom az ékszereket,meg minden féle kiegészítőket.És már évek óta nézegetek amolyan ékszer tetoválásokat.A szüleim az idén nyáron lehet,hogy megengednének nekem egy bokalánc tetoválást.

Valami hasonlót szeretnék: [link]

Szerintetek lehet belőle hátrányom?Valamint mennyire fájdamas egy ilyen tetoválás?

2016. márc. 28. 17:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez a bokalánc tetkó teljesen rendben van, nem hiszem, hogy pár évvel később megutálnád.. :D A csontos részeknél jobban fáj, de ezt ki lehet bírni.

Viszont én úgy tudom, hogy ezek a pontozgatós tetkók sokkal gyorsabban kifakulnak, mint a vonalas tetkók.

2016. márc. 28. 17:11
 2/15 A kérdező kommentje:
És szerinted kb milyen gyakran kéne a pontokon javítgatni?És sok javítás után is ugyan olyan lenne a tetoválás?
2016. márc. 28. 17:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon függ attól is hogy mennyire vigyázol rá. Ugye a bokád az amúgy is olyan hely, amit sok minden ér, dörzsölés, zoknik, cipők, stb. Sok függ a kezdeti ápolástól, meg hogy mennyire vigyázol rá. Ne gondolj olyan gyakori újraüttetésre, szerintem 2-3 évente, vagy az is lehet hogy később. Sok függ tőled, meg attól is hogy profi tetoválóhoz mész e.
2016. márc. 28. 17:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Jaj,hát mondjuk ha 3 évente kéne javítgatni rajta,az még oké :) Én azt hittem,hogy már fél év múlva fakók lesznek a pöttyök. :D
2016. márc. 28. 17:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Neeeem dehogy :D
2016. márc. 28. 17:24
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez tipikusan az a tetkó amit pár év múlva utálni fogsz mert tucat és hát olyan semmilyen, értelmetlen. Kb egy szinten van a tiniken látható tappancs, kereszt, csillag, madárka féle tetkókkal. Addig tetszik amíg gyerek vagy... utána meg utálni fogod.
2016. márc. 28. 19:46
 7/15 A kérdező kommentje:

Miért kéne utáljam azért mert tucat?Logikus,hogy valamiből azért van sok,mert sok embernek tetszik. :p

Egyébként sem az volt a kérdés,hogy meg fogom-e bánni,hanem az,hogy származhat-e belőle hátrányom melóhelyen,vagy ilyesmi...

2016. márc. 28. 22:08
 8/15 hunbula ***** válasza:
Szerintem teljesen oké. Olyan melóhelyen meg ahol ez kilátszik, ott úgyse lesz baj :D
2016. márc. 29. 08:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt nem lesz gond. Takarni könnyű, és egyébként is egy szép, szolid tetkó.
2016. márc. 29. 17:58
 10/15 A kérdező kommentje:

Megbeszéltem a szüleimmel,hogyha jó lesz a bizonyítványom,akkor az idén nyáron magamra varrathatom.

Szóval,ha nyárig nem gondolom meg magam,akkor ez lesz :))

2016. márc. 29. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!