Tetoválás 16 évesen? Lehet belőle hátrányom?
Figyelt kérdés
Imádom az ékszereket,meg minden féle kiegészítőket.És már évek óta nézegetek amolyan ékszer tetoválásokat.A szüleim az idén nyáron lehet,hogy megengednének nekem egy bokalánc tetoválást.
Valami hasonlót szeretnék: [link]
Szerintetek lehet belőle hátrányom?Valamint mennyire fájdamas egy ilyen tetoválás?
2016. márc. 28. 17:09
11/15 anonim válasza:
szia é 15 évesen tetováltattam elösször azota elteltt 3 4 év nem bántam meg , ha tetszik nyugodtan csinaltasd meg
12/15 anonim válasza:
Szerintem ne csináltasd "tucatra", azért ciki mikor az van varrva a bőrödre mint másik 300 embernek, ha én ilyet varratnék, egyedivé tenném, mondjuk a kis medálok a láncon nekem fontos dolgokat jelképeznének.
13/15 A kérdező kommentje:
Majd a tetoválóval kicsit átkreálom :) de ez nekem nagyon tetszik,szóval megcsináltatom.
2016. ápr. 3. 18:12
14/15 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jól néz ki!:D Nyugodtan csináltasd meg...
15/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudjátok,hogy egy ilyen tetoválás kb mennyibe kerül?
2016. ápr. 3. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!