Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak (sajnálat, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak (sajnálat, vagy szeretet)?

Figyelt kérdés

Az egyetemi gólyatáborban megismertem egy picit visszahúzódó, de gyönyörű lányt. Három napot végig együtt töltöttünk, majd a negyedik nap engedett és lefeküdtünk. Utána azt hitte, hogy kapcsolat, stb. Én meg közöltem vele, hogy semmi olyanról nincs szó. Elsírta magát, és elküldött a halál f-ra. Akkor nem is érdekelt, tovább élveztem a tábort.

Pár hete felfigyeltem rá, hogy egyedül áll a termek előtt, telefonozik, nem beszél vele senki. Nem sikerült senkivel sem összebarátkoznia.

Miközben tényleg gyönyörű, értelmes.

Lényeg a lényeg, elkezdtem iránta érezni valamit. Egyre többet nézem, gondolok rá.

Megsajnáltam, vagy szerelmes lettem belé?

Azt terveztem amúgy, hogy holnap bocsánatot kérek tőle, és felajánlom, hogy kezdjük újra a nulláról. Bár előre sejtem, hogy szóba sem fog állni velem...

2016. okt. 25. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg de azért az kicsit durva hogy 3 nap után lefeküdtök, csodálod, hogy nincs senkije. Ha úgy érzed próbáld meg.
2016. okt. 25. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó a beszélőkém. :D Viccet félretéve, visszahúzódó lány, eddig csak egy pasija volt, gondolom tetszett neki a helyzet, hogy egy fiú úgy kezeli, mint ahogy arról csak álmodozott. Minden percben dicséri, és szép ígéretekkel bombázta. Szóval talán hiszékeny, amiben én is ludas vagyok, mert kihasználtam.

Tudom, hogy hibás vagyok. Nem kétséges, kihasználtam. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez szeretet, vagy sajnálat..

2016. okt. 25. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnálat.

#2 voltam

2016. okt. 25. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sajnálat.Ha békülni akarsz vele, előtte jól gondold át, hogy mit is akarsz tőle, mielőtt megint ilyen undorítóan elbánnál vele és neked köszönhetően nem bízna másokban sem!
2016. okt. 25. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazából megpróbálhatod ez a minimum amit tudsz tenni érte.
2016. okt. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!