Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értek semmit. Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értek semmit. Miért csinálja? 15/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki 1,5 évvel idősebb nálam. És mostanába eléggê jóba lettünk :D egy suliba járunk. És ha lát, mindig megölel, hogy közbe a hátamat simogatja. Meg sokat is beszélgetünk. Este pl neten..és szívekez meg csókos smileyt küldözget. Viszont van egy barátnője (ő nem ide jár). Szóval nem értem. Csak barátkozik? Ilyen furán?
2016. okt. 22. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Be akarja zavarni a macit a málnásba:D
2016. okt. 22. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel meg akar dönteni. Szóval ahogy az első írta.
2016. okt. 22. 11:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt az egyet biztos nem. Ő nem ilyen... sőt. Nagyon is kedves meg minden. De ennyire semmibe veszi a barátnőjét? Vagy szereti a lányt és tőlem nem akar 'semmit'? :(((
2016. okt. 22. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak barátként kezel.
2016. okt. 22. 11:35
 5/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezz erre rá. Máshogy nem fogod megtudni
2016. okt. 22. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá. Lehet hogy félsz megkérdezni tőle, de legalább utána nyugodtabb leszel. ;)
2016. okt. 22. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Én, bármelyik lányismerősömről legyen szó, folyamatosan szíveket és csókos smiley-kat küldözgetek nekik, mert barátként szeretem őket. :)

Az, hogy kap egy ilyet még nem jelenti azt, hogy szerelmes vagyok bele. :)

16F

2016. okt. 22. 16:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. okt. 22. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!