Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért nem buknak a kedves srácokra?
Azért mert nem az a srác a vonzó, aki nyalifalizk azért, hogy kapjon végre egy csajt magának, hanem az a srác a vonzó, aki alaptermészeténél fogva rendes, mikor nincsenek vele komolyabb szándékai. Továbbá önmagában a kedvesség nem ér semmit. Ugyanúgy önmagában az önbizalom sem ér semmit. Attól függ mivel van körbeépítve ez a "kedvesség". És nem feltétlen külsőségekre gondolok, bár az ápolatlan külsőt meg az elhanyagolt külsőt nem szokták díjazni a lányok, nem kell díszpintynek lenni ahhoz, hogy ápoltnak mondjanak.. Másrészről ez az általánosítás ahogy te írod, a "mai lányok", mintha a kedves srácokra általánosságba azt mondanánk, hogy "papucs srácok, nem mernek vadabbul viselkedni, nem mernek adrenalinnövelő tevékenységeket folytatni, nem mernek kockáztatni" persze hogy nem igaz mindekire, és mindig csakis egyedül saját magadban keresd a hibát, ha problémád van az életben. Nem azzal fog megoldódni a gondod, hogy megtudod, a lányok miért nem komálnak egyes kedves srácokat, csakis attól oldódik meg, ha rájössz, hogy téged miért nem komálnak, mert gondolom ez itt a fő probléma. És erre komám leginkább te tudsz rájönni. Tehát nem a lányok a rosszak, nem őket kell fikázni állandóan, hanem szépen magadba kellene nézni..
21/f
Ez tipikusan az a lányokat provokáló kérdés amúgy, amelyiket én instant törölnék is le az oldalról. Lányok már úgy vannak beállítva, mintha valami gonosz kis görcsöcskék lennének állandóan. Mai lányok miért nem ilyenek, miért nem olyanak, miért ilyen igazságtalanok, miért ilyen nehéz esetek, miért ilyen bonyolultak, miért ilyen gonoszak stb stb.. Millió egy ilyen kérdés van. A saját sikertelenségeteket nem ilyen módon kéne kiélni, hanem inkább kérdezősködni, hogy "vajon miben tudnék én fejlődni, annak érdekében, hogy komáljanak engem?"
21/f nem férfi feminista vagyok, csak azért egy idő után idegesítő, ahogy a nőket degradálják.
"Azt mondod nekünk kell fejlődni,na lássuk csak milyen gyereket választott helyettem az a lány aki tetszett ès már alakultak a dolgok. Páva haj,lábra simulós b*zi nadrág meg persze a hozzá illó felsők,egy 10 èves elvernè gondnèlkül."
Cicuka! Mindent elmond rólad, ha olyan csajra nyomulsz, akinek ez az etalon.
Az már igazán a te egyéni szociális problémád, ha ilyen agyatlan rüfkékre nyomulsz.
Már meg is van oldva a probléma: nem kell agyatlan rüfkékre nyomulni, és akkor nem választanak 25 kilós pávát helyetted.
Tudod: vannak rendes, normális lányok, akik mellesleg még szépek is, legfeljebb nincs műmellük, lufiszájuk és nem kennek magukra 20 kiló vakolatot.
Jaaa, de az nektek nem kell. Hát akkor vernyogjatok tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!