Mégis mit tehetne egy alacsony fiú, ha a lányok ösztönösen a magas, nagy súlyú srácokra buknak és a magunkfajtát lenézik vagy észre sem veszik?
Tegyél szert olyan benső értékekre, mellyel növeled az esélyeid a versenyszférában:D pl ilyen elavult sznob hülyeségek, mint intellektuális kommunikáció, műveltség és stb
(sarcasm=on)
Mondjuk ne sírjon.
Ismerek olyan alacsony férfit,akinek mindig volt minimum 1 barátnője,aki rendszerint modell,vagy táncos volt.
Nem volt gazdag,még mielőtt ezzel jönnél.
Egyszerűen csak nem nyavajgott,hanem cselekedett.
Nem értem, mi ez a felszíneskedés..Keress alacsony lányokat és kész. Általában azért jönnek be a lányoknak a magasabb fiúk, mert az valamelyest férfiasságot szimbolizál. Én pl 159cm vagyok és volt magasságilag majdnem akkora barátom, mint én. A párom persze magasabb, de nem azért választottam őt, mert magas. Érted? Ne azzal foglalkozz már, hogy milyen magas vagy. Legyél kreatív! Legyél férfias, vonzó, kedveskedő és normális. A normális nők a normális pasikra buknak, magasságtól függetlenül. Van, akinek bejön, ha alacsonyabb a pasija..próbálkozz társkeresőknél, ha nagyon kétségbe vagy esve. Sok sikert!
28/N
Viselkedjen férfiasan.
A párom alig 160 centi, és a fél várost végigdugta előttem. Elismerem, hogy amikor először megláttam, nekem is az volt kb. az első gondolatom, hogy uhh, de jó lenne tudni, milyen vele az ágyban. Pedig az ideálom nekem is a magas pasi. Mégis megfogott.
DE tény, hogy soha nem hallottam panaszkodni arra, hogy milyen alacsony. A facebookján kapásból ebbe a képbe futottam: [link]
Szó se róla, nehezebb alacsonyként csajozni. De nem lehetetlen. Persze ezt már te is tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!