Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menthető a kapcsolat?
A barátommal távkapcsolatban vagyunk fél éve. Szeretem de nagyon nagy a szakadék kettőnk közt. Ő már volt 3 lánnyal előttem én szűz vagyok és szeretnék még várni vele (sajnos bántalmaztak régen egyszer és erről csak ő tud a világon...most névtelenül persze ki merem írni..)
Katolikus iskolába járok és számomra fontos a vallásom és a tanulás az első számomra. Nehezen barátkozom/nyílok meg embereknek(viszont elég sokat beszélek ha olyan társaságban vagyok ahol már ismernek)
Ő egyáltalán nem ismeri el a vallást,tagadja és hülyének néz amiért nekem ez fontos. És ő mindent csinál csak nem tanul....én is voltam egyszer 2 barátnőmmel inni tudom hogy nem vagyok szent de nem lettem részeg és semmi....tehát nem ezzel van a bajom...csak hogy nekem tényleg a jövőm a tanulás az első...
Próbáltam már erről vele beszélni de semmi...szerintetek hagyni kéne? Vagy mit tegyek?
Előre is köszi..
Én 16L ő 18F
Ha megengedsz egy tanácsot idősebbtől:
Igen,szerintem hagyd.
Nem feltétlen azert,mert ő volt 3 lánnyal és te szűz vagy,hanem ahogyan fogalmaztál: nagy a szakadék köztetek.
Tavkapcsolat is és a világnézetetek nem egyezik.
Az nagy baj,hogy ő nem tanul. Félek,téged is “magával rántana“ ebbe,vagy leszólna emiatt. Ez vitákat szülne.
A vallás dolog miatt pedig “hülyének néz.“
Miért ? Mindenkinek joga van erről döntést hozni,a másik embernek ezt tiszteletben kell tartania,attól függetlenül,hogy egyet ért-e,avagy sem.
Magyarul azt nem tartja tiszteletben,ami neked fontos...
Szerintem nem való hozzád.
Igazad van,koncentrálj a jövődre,ezen most sok múlik.
Nem tudom,a bántalmazást mennyire dolgoztad föl,jársz-e pszichológushoz. Ez nem akadályozhatja a további kapcsolataidat.
De azt gondolom,nem ezzel a fiúval kellene a szüzességed elveszíteni.
Elhiszem,hogy szereted,de te is tudod,hogy sokat őrlődnél,ha folytatnád.
A szerelmétől támogatást vár mindenki,de legalább azt,hogy ne nézze hülyének a vallási hovatartozása,egyebek miatt. Azért,mert tanul,meg főleg ne...
Sok szerencsét,hasznos tanulást,kellemes készülődést az ünnepekre,hogy azok békében,boldogságban teljenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!