Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használ ki mindig minden fiú? 17l
Figyelt kérdés
17 éves vagyok.És már énis szeretnék egy jó kapcsolatot.Akikkel szórakozom azok mindig csak kihasználnak,vagy átbasznak.Szép vagyok,jól is nézek ki,mi lehet baj? Normális fiúk már nincsennek? Emellett biszexuális vagyok..De ezt nem tudja senki.Próbáljam meg lányokkal? Már nem tudom mit tegyek.2016. okt. 15. 12:16
1/6 anonim válasza:
Nem bántásból fogom írni. De ha hagyod akkor kihasználnak, és naiv is lehetsz részben. Vannak normális fiúk, de valószínű azok nem keltik fel az érdeklődésed.
2/6 anonim válasza:
Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja. Valószínűleg túl hamar fekszel le velük. Csak azzal tedd meg, akivel már többször is randiztál, a 3. randinál hamarabb nem. Légy türelmes, ha fűtenek a hormonok, el kell döntened, mire van szükséged. Azonnali szexre, vagy szeretetre, kapcsolatra.
3/6 anonim válasza:
engem meg a lányok használnak ki mindig ,ó milyen helyes meg kedves vagyok meg ó mekkora a... stb.. :D mégis gyerekes indokokkal kell mindig szakítani én ennél komolyabb vagyok,nekem nem pár hetes,hónapos kapcsolat kell 17/F
6/6 anonim válasza:
Szerintem fiúval most elég sok csalódás ért téged. Próbàld ki lànnyal. Azért én lànyokbõl keveset ismerek aki csak a szexre megy legalàbbis én egyàltalàn nem,én is vàgyom màr egy normàlis kapcsolatra.
L/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!