Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mikortól "elfogadh...

Szerintetek mikortól "elfogadható", hogy egy lány használ korrektort?

Figyelt kérdés
A húgom arca tele van pattanásokkal, ezért tegnap rakott magára egy kevés korrektort, mire a boltban jól lehurrogták, hogy ő még nincs 18 éves, ne csináljon ilyet. Kort egyenlőre nem mondok, nem szeretném ha itt is lehurrognátok. Inkább írjátok meg, ti mikortól kezdtetek használni korrektort, és hogy szerintetek mikortól elfogadható ez.

2016. jún. 3. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem "nagylányoskodásról" van szó, hanem tényleg pattanások eltakarása miatt kell, akkor én 12-13 éves kortól engedném a gyerekemnek.
2016. jún. 3. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk én szülőként inkább a pattanások okát igyekezném megszüntetni,vagy bármilyen módon segíteni,hogy egészségesebb legyen a lányom bőre,mert ha az eltömődött pórusokba még a korrektor is belekerül,az csak ront a helyzeten kortól függetlenül.
2016. jún. 3. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Balettoztam, emiatt mar hetevesen megtanultam sminkelni, es ha pattanasos volt az arcom, akkor lealapozoztam. Nem lettem ettol ribizli.

U.i.1: Nem ertem, a boltos miert erzi kotelessegenek, hogy beleszoljon mas nevelesebe.

U.i.2: Elnezest az ekezetekert.

20/L

2016. jún. 3. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Én szerintem olyan 14-15 évesen kezdtem alapot használni, amikor középsulis lettem. Korrektort csak később, mivel 10 éve ( úúúristen, 25 vagyok, ezt most durva volt így leírni :O :D ) szóval akkor még nem nagyon volt választék belőle, így beértem az alapozóval.

Tudni kell az én bőröm nagyon csúnya, aknés, problémás, egyrészt ez tini probléma, szóval tízenévesen ha ilyen, én megértem, hogy használ rá, mert az is gátlásokat és szorongást okozhat, hogy ilyen a bőre.

Nekem sajnos a tini kor után sem múlt el, nálam hormonális dolog állhat a háttérben, most is megyek emiatt vizsgálatra, addig nem igen segíthet más rajta.

Tini korban meg ezzel jár.

A boltos meg nem szépségtanácsadó, és nem is a gyerek szülője, úgyhogy ő meg inkább a saját dolgával foglalkozzon, biztos van ott is csacsognivalója és ahhoz több köze is lenne. Ráadásul ez pont hogy nem feltűnő dolog, nem az a cél, hogy felfigyeljen ár az ember, hanme pont hoyg ELFEDJE a bőrhibát.

25L

2016. jún. 3. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetertek azzal aki azt mondta hogy a pattanasok ellen kellene eloszor felvenni a harcot, hisz tenyleg eltomiti a porusokat a korrektor. Én 19 evesen kezdtem el korrektort hasznalni nagyon minimalisan, nem is latszott pedig nagyon problemas arcborom van. Ha nagyon zavarja a pattanas (engem is) akkor csak epp hogy kicsit rakjon ra a korrektorbol es jol dolgozza el, igy nem lesz olyan feltuno.
2016. jún. 3. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég változó, hogy ki mikortól fogadja el. Láttam olyan szülőt, aki a 8 éves lányára konkrétan ráerőltette, de olyat is, aki a 16 évesnek nem akarta engedni. Részemről meg pár alkalmat leszámítva, sohasem tudom elfogadni, mert teljesen feleslegesnek tartom és még srácként is tudom, hogy eltömíti a pórusokat és többet árt, mint használ.
2016. jún. 4. 03:21
 7/7 anonim válasza:

1. A boltosnak ehhez semmi köze

2. A pattanások ellen arclemosót kéne használni tapasztalatból mondom

3. Korrektort 12-13 éves kortól bőrhibák eltakarására nyugodtan lehet használni.

2020. máj. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!