Szerintetek mikortól "elfogadható", hogy egy lány használ korrektort?
Balettoztam, emiatt mar hetevesen megtanultam sminkelni, es ha pattanasos volt az arcom, akkor lealapozoztam. Nem lettem ettol ribizli.
U.i.1: Nem ertem, a boltos miert erzi kotelessegenek, hogy beleszoljon mas nevelesebe.
U.i.2: Elnezest az ekezetekert.
20/L
Én szerintem olyan 14-15 évesen kezdtem alapot használni, amikor középsulis lettem. Korrektort csak később, mivel 10 éve ( úúúristen, 25 vagyok, ezt most durva volt így leírni :O :D ) szóval akkor még nem nagyon volt választék belőle, így beértem az alapozóval.
Tudni kell az én bőröm nagyon csúnya, aknés, problémás, egyrészt ez tini probléma, szóval tízenévesen ha ilyen, én megértem, hogy használ rá, mert az is gátlásokat és szorongást okozhat, hogy ilyen a bőre.
Nekem sajnos a tini kor után sem múlt el, nálam hormonális dolog állhat a háttérben, most is megyek emiatt vizsgálatra, addig nem igen segíthet más rajta.
Tini korban meg ezzel jár.
A boltos meg nem szépségtanácsadó, és nem is a gyerek szülője, úgyhogy ő meg inkább a saját dolgával foglalkozzon, biztos van ott is csacsognivalója és ahhoz több köze is lenne. Ráadásul ez pont hogy nem feltűnő dolog, nem az a cél, hogy felfigyeljen ár az ember, hanme pont hoyg ELFEDJE a bőrhibát.
25L
1. A boltosnak ehhez semmi köze
2. A pattanások ellen arclemosót kéne használni tapasztalatból mondom
3. Korrektort 12-13 éves kortól bőrhibák eltakarására nyugodtan lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!