Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ety lány mutogat rám a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ety lány mutogat rám a buszon az mit jelent?

Figyelt kérdés

A buszon beült velem szembe,vigyorgott meg a barátnőjének mutatta,hogy ott ülök.Vagy nem tudom,de rámmutatott az biztos.

Amúgy bejön a csaj.Szeptember óta utazok ezzel a járattal a sulihoz és már többször is úgy helyezkedtem,hogy a közelébe álljak vagy üljek.Ez gondolom neki is feltűnt.Ki is derítettem,h ki az,de sajna van pasija

2016. okt. 14. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
A kezünkkel nem mutogatunk senkire sem szerintem, mert ez nem illik. Megmondom őszintén, hogy szerintem nem tetszel neki.
2016. okt. 14. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
"ety?" Komolyan?
2016. okt. 14. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy neveletlen.
2016. okt. 14. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Na pasztmek.
2016. okt. 14. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, volt valami az arcodon, most mit vársz, honnan tudjam? :DD Komolyra fordítva, ha van pasija, hagyd, hadd mutogasson (amit egyébként nem szép csinálni) ha már foglalt, miért érdekel, hogy miért mutogat? Ha szabad lesz, vagy lesz annyi érdeklődés benne, hogy odamegy, nem csak mutogat, akkor gondolkozz ezen, ha van barátja, nem éri meg, csak te fogod magad szarul érezni.
2016. okt. 14. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Citromost,te csak trollkodni tudsz,nem ez az első kérdésem,ahol belekötöttél valamibe

Akkor ez nem jelenti,hogy tetszek neki?Addig nem is próbálkozok,amíg van pasija.Ha nem lenne,valszeg már megszólítottam volna

2016. okt. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!