Van egy lány, akivel hetek óta szemezünk. Mikor rámnéz, gyakran mutogat a barátnőinek, és utána néha elkezdenek nevetni, stb. Ez "jót" vagy "rosszat" jelent?
Figyelt kérdés
Ha szünetekben kint állok, azonnal arra néz, keres a többi oszt.társam közt,még hátra is néz, ha épp ott vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy miért. Ugyanis nem vagyok egy nagyon helyes fiú, de rondának se tartom magam.
A csaj bejelölt facen is,visszajelöltem. Nem tudom,hogy kezdeményezzek nála,mit írjak neki, de még se kérdezhetem tőle,hogy "Mit bámulsz?" meg hasonlók. Hogyan kezdeményezhetnék ilyenkor?
19/F
2013. okt. 28. 11:24
1/7 anonim válasza:
Ennél egyértelműbb már nem is lehetne..
2/7 anonim válasza:
Most csinálod vagy rugdossunk meg egy kicsit ,hogy legyen elég bátorságod. :D
3/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy az a rugdosás nem tenne rosszat,de még most sem kaptam választ:D
2013. okt. 28. 19:10
5/7 anonim válasza:
egyértelmű. én se vagyok valami bátor, de erre lépni kell!
szerintem szedd össze magad és személyesen kérdezz rá. :D
(hogy pontosan mit az már a te dolgod)
6/7 anonim válasza:
beszélj vele, de élőben!! tuti bejössz neki ha visszafordul :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :D Kb.8 barátnője van még vele egyszerre ott, van ilyen bátor ember,aki ennek ellenére megtenné ?: D Inkább megvárom még véletlenül egyedül marad:D
2013. okt. 30. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!