Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Nem értem

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Nem értem

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel elég szoros volt a kapcsolatunk. Eléggé elmélyült köztünk a kapcsolat ezért felvetettem neki hogy megpróbálhatnánk. Ő akkor azt mondta hogy még nem tudja mit akar és eléggé barátzónázott engem. Ezt én elfogadtam. Próbálok minél kevesebbet találkozni vele mert még mindíg rossz érzést kelt bennem ha látom.(Vagyis jóérzést de tudom hogy nem lessz belőle semmi, na és ezért a rossz érzés)

Facebookon és néha személyesen is úgy csinál, olyat mond, vagy a testbeszéde olyan mintha szeretne sőt ő mondta is hogy szeret. De van amikor oda sem jön hozzám, nem szól hozzám, nem ír meg semmi. Mintha idegenek lennénk.

Na és itt a kérdés!!

Tőlem elvárja mindezt. Most éppen megint haragszik rám mert nem mentem oda hozzá. (Mellesleg direkt) Én úgy vagyok beállítva hogy aki amit tesz velem vegy értem én ugyan azt viszonzom. Miért csinálja ezt?

Tudom hogy már le kéne mondanom róla de tudjátok hogy milyen ez :)

2016. okt. 14. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert ő gondolkozhat ha össze van zavarodva, de az már nem jut eszébe, hogy a közelsége neked fáj.
2016. okt. 14. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Az nem megoldás hogy nem mész oda, szerintem ints neki vagy csinálj valamit, hogy lássa, észrevetted, de próbálj megbékélni a gondolattal, hogy csak barátként lehetsz az élete részese.
2016. okt. 14. 16:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Az elsőre válaszolva: hát igen sajnos

A második válaszolónak: persze tudom. És nem is birom ki hogy ne beszéljek vele vagy ne mosolyogjak rá.

2016. okt. 14. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!