Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra mi tesz vonzóvá egy fiút?
Növessz... és találd ki vele hogy külső és belső tulajdonságok
Ezeket felesleges és értelmetlen a kérdéseket direkt egy ember teszi fel hogy rontsa az oldal minőségét vagy mi??
Vicces,magabiztos(ahogy már írták),védelmező,közekedő(mértékkel),érdeklődő..most ennyi jutott eszembe ami szerintem jó tulajdonság.
Akkor most válaszolok a kérdésre is.Szerintem ha valaki úgy tetszik a másiknak akkor utána van csak az hogy vonzódik hozzá.
(Ezt azért mondom mert találkoztam már olyan emberrel hogy miután megismertem egyből elillant az hogy annó tetszett.Pedig nem egy bunkó paraszt meg ilyenek tényleg semmi ilyen de valahogy nálam nem vágódott be a személyiségével.Ezek után vonzódni se tudtam hozzá.)
Szóval ha megtetszik valaki akire úgy azt mondom helyes meg ilyenek és valamikor mosolyog az szerintem nagyon vonzó tud lenni.Szóval szerintem a mosoly.
Hmmm szerintem ezekkel a tulajdonságokkal kell rendelkezned ha vonzó akarsz lenni
agresszív
aktív
arrogáns
cinikus
depressziós
dinamikus
diszkrét
egocentrikus
egoista
extrovertált
fotogén
homoszexuális
idealista
idióta
impulzív
indiszkrét
intelligens
introvertált
intuitív
konzervatív
korrupt
kreatív
labilis
liberális
materialista
melankolikus
neurotikus
opportunista
optimista
pacifista
passzív
pedáns
pesszimista
pragmatikus
precíz
primitív
provokatív
radikális
realista
romantikus
szimpatikus
szkeptikus
szolid
toleráns
agyagagyú
ágybetét
debil
surmó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!