Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar eljönni hozzám, mit csináljak?
Mindketten 16 évesek vagyunk, és eddig a legtöbbször én mentem hozzá, de most már anyuméknak kezd ebből elegük lenni. Én szeretek náluk lenni, de azért tényleg jó lenne, ha jönne néha. Kb. háromnegyed órára lakunk egymástól. Mikor megkérdezem, miért nem akar jönni, azt mondja azért, mert nem tudnánk mit csinálni. Oké, hogy náluk van ps.. de nem értem miért nem tud ő is jönni.
Kérlek adjatok tanácsot..
16/l
Ez most komoly? A kapcsolatotok csak a ps-zésről szól? Egy kapcsolat arról szól hogy mindegy mit csináltok, együtt jól érzitek magatokat... filmezzetek, sétáljatok, kiránduljatok...
Szüleidet valahol megértem, az ő szemszögükből ez olyan mintha csak te adnál ebbe a kapcsolatba, erősen fogalmazva, te futnál utána... :( Ők pedig pont azt nem szeretnék, hogy neked rossz legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!