Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy lány egyszer lefotózott (észrevettem), aztán később a látókörömben öltözött át (póló, nadrág)?
Nem vagyok benne biztos, hogy lefotózott, de nagyon felém állt a telefon, belenéztem és utána nagyon gyanúsan viselkedett - új témába kezdett.
Később egy iskola által szervezett programon (2 hetes) épp visszafele jöttünk külön busszal (hosszú volt az út), majd a látókörömben, velem egy sorban öltözött át az út elején még úgy, hogy könnyedén egy fejmozdulattal követhettem volna végig ahogy tevékenykedik.
Egy évvel idősebb nálam, ez a kettő dolog kicsit furcsa. Jó csaj, nekem viszont meg van barátnőm (nem tudja).
Egyszerűen ilyesmire nem volt még példa, és szeretném kikérni a véleményeteket. :D
Köszönettel: 16/F
Hát köszönöm a válaszaitokat, hogy az érem másik felét is megvizsgáljuk:
Nem biztos, hogy lefotózott, lehet hogy csak félreértettem, bár úgy volt ahogy leírtam és az alapján elég valószínű.
+ Lehet csak azért öltözött ott, mert kevésbé akart szem előtt lenni (viszonylag elől ültünk a haverommal, 1-2 sornyi szünet volt köztünk és a többi diák között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!