Fiúk! Ti mit gondoltok az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
Mi az első benyomásotok egy olyan lányról, aki megy az utcán és pi**agatya van rajta, pl. egy farmershort, de már a fél segge kivan vagy kilóg, azon kívül hogy "de jó a segge" ?2016. aug. 26. 17:34
1/10 anonim válasza:
Lány vagyok, azért válaszolhatok? :D Igaz, én nem hordok ilyen rövid shortot (nem érzem magam jól benne), de azt gondolom, azt hordanak, amit akarnak, főleg ilyen melegben.
2/10 anonim válasza:
Nem foglalkozom vele különösebben. Persze amíg látótávon belül van, szinte kiesnek a szemeim. :D Azután pedig elintézem egy egyszerű gondolattal, "hmm, jó segge van, de jó lenne..." és folytatom utamat.
3/10 anonim válasza:
Ha jó segge van, akkor "jó a segge, de nagyon közönséges"
Ha nem jó, akkor "minek húzott fel ilyet? nagyon közönséges"
4/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha egy lánynak jó popója van és azt meg is mutatja. Imádom az ilyet!
5/10 anonim válasza:
Egyrészt most ez a divat, másrészt meg téged ez miért zavar? Foglalkozz a saját dolgaiddal. Egyébként tudom milyen nadrágra gondolsz, és abból nem lóg ki semmi sem. Egyébként általában azért hordanak shortot, mert meleg van. Ha ez nem lenne nyilvánvaló.
6/10 anonim válasza:
Én nőként írok. Utolsó, én is hordok sortot, de nem olyat, ami mindent megmutat...mert meleg van, de azért szerintem is van a dolognak határa, mert sok lánynak tényleg kilátszik a feneke, szerintem irtóra közönséges. Lehet én vagyok maradi 22 évesen, de a pofámról a bőr leégne, ha olyan nadrágba mennék emberek közé, amiből kilóg a fél valagam.. De elég szomorú, hogy pár éve már a közönségesség a divat és egyre jobban az. Engem különösebben nem érdekel, mit hordanak, de véleménye mindenkinek lehet, nem igaz?
8/10 anonim válasza:
Meleg van, ja. És ez mindenre elegendő indok, mi?
Vagyis tulajdonképpen mind idióták, hiszen még ebbe is belesülnek, valójában tangában kéne járkálniuk az utcán egy cicifix-szel, az kevésbé meleg nyilván.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem zavar, azt csinálnak amit akarnak, véleményem lehet, nem? Megkérdeztem a tiéteket is. Mellesleg nem hiszem hogy ez ilyenből semmi sem lóg ki:
2016. aug. 26. 21:54
10/10 anonim válasza:
Azt hogy te egy ronda lány lehetsz, aki irigykedik a jó nőkre. Te inkább ne is hordj ilye nadrágot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!