20 év körüli fiúk/férfiak! Mit gondoltok az ilyen stílusú lányokról/nőkről?
19-20 évesként fura az ilyen stílus? Fiúk nektek tetszenek az ilyen stílusú lányok?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
19L
ez inkább a 25-30-as korosztályhoz illik szerintem. nem fura, csak olyan irodakukacos. utolsó előtti jó
24f
Lány vagyok, 23 éves és ilyen a stílusom.
És néha én is azt érzem hogy egy laza 30-as vagyok, főleg ha ilyen infantilis korombélik vesznek körül. Aztán rájövök, hogy mindenkinek más a stílusa, akkor meg miért ne.
Mondjuk 19 évesen lehet hogy kicsit komoly. De az asszimilálódás kedvéért nehogy változtass magadon.
Igényes elegancia😉
Nekem nem jön be.
Jobb szeretem a kicsit nőiesebb vonalat, ilyen blézerek meg kosztüm nadrágok, meg 3/4-es nadrágok nélkül.
Itt nem a ri-bancos viseletre gondolok hanem pl egy normális farmer ami nem szakadt vagy nincs felhajtva, esetleg szoknya, felülre akár egy ing, pulcsi vagy valami kevésbé öreges:)
Ennek a divatnak is megvan a maga korosztálya, de az szerintem nem a 20-as sőt még lehet hogy nem is a 30-as korosztály (maximum irodában).
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!