Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás utáni hízás - veletek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni hízás - veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Volt veletek olyan, hogy miután kidobott a pasitok, az evésbe menekültetek és sokat híztatok?

Nekem az utóbbi időben sajnos ez a helyzet, a szakítás óta nem tudom magam visszafogni az evésben és sokat híztam. Részben bánatól is eszek. És még annyival rosszabb a helyzet, hogy a volt pasim a szakításkor azt is a szememre vetette, hogy túl duci vagyok. Ezért amikor eszem és lelkiismeret-furdalásom van, hogy hízok, és eszembe jut Ő meg a beszólása, akkor valami furcsa dacból méginkább enni távad kedvem:-S

Most már kicsit jobb a helyzet lelkileg, de össze kellene magam szedni és visszafogni magam, csak nem megy:-(

És attól meg különösen félek, hogy mit gondolnak rólam az ismerős fiúk, hogy így hízom és hogy lesz így valaha normális kapcsolatom...

Veletek volt már hasonló? Mi segített, hogy tudtatok kijönni belőle?

16/L

2016. szept. 29. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)Sajnos volt, nagyon sokat híztam, aztán szerencsére sikerült rávennem magam a sportolásra, azonban utána meg nagyon durván sokat fogytam, h jó legyen az alakom, minél vékonyabb legyek.Szerencsére mára sikerült megtalálnom az arany középutat. Szerintem kezdj el vmi sportot, nekem nagyon sok önbizalmat adott, és az exem be is próbálkozott azóta, de már lassan fél éve új kapcsolatban vagyok.

Ha gondolod, írj!

22/L

2016. szept. 29. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem állj a sarkadra, igenis mutasd meg az exednek, hogy jobbat érdemelsz. Mozogj, tornázz már csak dacból is, hogy képes vagy rá! :) Miután szakított velem volt barátnőm én is nekiálltam mozogni, bár nálam inkább az étvágytalanság volt a gond.
2016. szept. 29. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább fogyni szoktam.

Foglald el magad valamivel, hogy ne a volt pasidon és az evésen járjon az eszed.

A volt pasid meg bunkó! Ha nem tetszett neki a testalkatod, akkor minek kezdett veled???

2016. szept. 29. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pont hogy lefogytam. Ha ideges vagyok nem tudok enni. Az segített hogy megbeszéltem a dolgot olyan emberekkel akikben megbízok és adok a véleményükre, igyekeztem feldolgozni, elfogadni hogy hosszútávon jó lesz. Nem is értem magam, mert egész gyorsan túltettem magam a dolgon. Az is segít ha folyton el vagy foglalva valamivel fizikailag. Én akármennyire egész nap az ágyamban akartam depizni kikényszerítettem magam és szerveztem egy csomó programot, amik elfeledtették velem a dolgot és feltöltöttek némi pozitivitással. Aztán otthon is mindig kerestem elfoglaltságot. Takarítás, stb. De mondjuk ha elmész futni az duplán jó lehet, mert edzel és addig nem is tudsz enni.
2016. szept. 29. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Annak ellenére, hogy könnyen hízom, ilyen esetben mindig rohamosan fogytam.

Tudod én mit tennék a helyedben?

Már csak azért is bombanőt csinálnék magamból, minden dekára figyelnék, ( [link] tornáznék, konditerembe járnék.

Ha megengedhetném magamnak, még részt vennék egy "átváltoztatjuk" programon is, az ország minden nagyvárosában van ilyen. (Google)

Majd megmutatnám az új külsőmet neki és ha érdeklődik utánam (márpedig fog érdeklődni, mert férfiből van!) kirúgnám, hogy a lába se érje a földet.

Hidd el, ettől egyből rendbe jössz lelkileg!

Aztán a ragyogó új külsőddel, visszanyert önbizalmaddal pillanatok alatt fogsz találni különbet!

Ez az igazi bosszú! :)

Felejtsd el az otthoni kesergést, a "bánathájat", mert csak őt igazolod!

2016. szept. 29. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Én most is így vagyok,csak annyi a különbség,hogy velem nem szakított senki.Sokat eszek,mert csak.
2016. szept. 29. 15:24
 7/8 anonim válasza:
Én ilyen 17 éves voltam ,amikor szakított velem a pasim. Két év alatt 13 kg-t híztam!! 57 voltam és 70 lettem a 165 cm-hez. Idén nyár elején elegem lett ezért koplalni kezdtem. Most 61 kg vagyok , de innentől már egészségesen folytatom , mert különben megbetegszem.
2016. dec. 6. 13:45
 8/8 anonim válasza:
20/L utolsó voltam.
2016. dec. 6. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!