Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszhetek a csajnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek a csajnak?

Figyelt kérdés

Elsősorban tisztázom azt hogy nekem tetszik a csaj:D

Már pár napja próbálok szemezni vele ma amikor láttam a barátnőivel volt(vagy 9-10-en) meg is álltam tőlük nem messze "figyeltem" a lányt.Amikor meglátta hogy ott vagyok hirtelen elkezdett nevetgélni(amit mondtak a barátnői azon mindenen nevettet de csak ő csinálta feltűnően,a többi magába kuncogott és annyi,vagy csak nekem volt feltűnő).

Na meg akkor próbáltam szemezni...próbáltam a szemébe nézni és amikor ő is a szemebe nézet hamar elkapta a tekintetét(gondolta hogy én is elkapom de figyeltem tovább)majd visszanézett megint a szemebe megint hamar elnézett és megint visszanézett.Remélem megértitek és nem fogalmaztam hülyén.

Vajon lehet egy kicsi remény?:D hogyan próbálkozzak? inkább facen mert azért sok az a 10 csaj a csopiba :D

Köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 28. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bármi kisülhet még ebből. Face-n én nem nagyon próbálkoznék, inkább azt ajánlanám, hogy mivel úgy is "figyeled" őt, akkor egy-két hét után már minden lépését tudni fogod a suliban. Így kereshetsz egy időpontot, amikor egyedül van.

Van egy-két ötletem, hogy lehetne elkezdeni ezt a dolgot, ha akarod priviben megbeszélhetjük. ;)

2016. szept. 28. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Irtam üzenetet :)
2016. szept. 28. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem fb-on is lehet. ma ez már teljesen oké, és szeirntem ha ott feloldódtok akkor nem lesz olyan nehéz élőben odamenni hozzá. am próbálkozhatsz akkor ha kicsöngetnek pl és egyből odamész hozzá amikor szedi össze a cuccait, akkor talán nem tud olyan könnyen odacsoportosulni köré minden lány
2016. okt. 17. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!