Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Az első:
- alacsony, kövér lány, de kedves, bár eléggé igénytelen
A második:
- magas, vékony, határozott, szintén eléggé kedves, de sokat ad magára
2016. szept. 18. 11:18
1/12 anonim válasza:
A második.Ne legyen egy lány ígénytelen.
2/12 anonim válasza:
Nyilván a második, hisz ő határozott, szintén kedves. Az, hogy sokat ad magára az azt jelenti, hogy nem igénytelen. És egy lány ne legyen igénytelen, mert az undorító tud lenni.
3/12 anonim válasza:
2. mert attól legalább nem kapok el tetvet meg ilyenek..
4/12 anonim válasza:
Attól még,hogy nem ad sokat magára,nem biztos,hogy igénytelen,és az nem biztos,hogy zavarja a fiúkat.(Aki sokat ad magára,az minden reggel teljes sminket rak fel. Aki igénytelen,az nem mossa ki a csipát a szeméből,vagy ételmaradékos a foga,vagy 2 hete nem mosott hajat. És szerintem azért itt is itt van az a bizonyos aranyközépút,ami ugyanúgy bejön néhány srácnak,mint az,aki sokat ad magára) . Ha viszont tényleg igénytelen,akkor szerintem nem létezik olyan fiú,akinek ez bejön.
16/L
5/12 anonim válasza:
Határozottan a második, az első szóba sem jöhet.
7/12 anonim válasza:
az elsőről írtál rosszat, a másodikról nem, szóval ezek alapján egyértelmű.
8/12 anonim válasza:
Egyértelműen a másodikat választanám.
9/12 anonim válasza:
Egyiket se választanám mert nem szeretem a magas vékony lányokat de a igényteleneket se legyen alacsony és igényes ja és átlagos test alkat
10/12 anonim válasza:
Második. Az elsőket nagyba kerülőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!