Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Egy alacsony lányt (160 cm alatt)
Egy átlagos lányt (160-170 cm-ig) vagy
Egy magas lányt (170 cm fölött)
Kort és magasságot is írjatok
2016. júl. 15. 18:02
1/9 anonim válasza:
A tartományok felett vagy alatt.
185 cm
23/F
2/9 anonim válasza:
Nem ezen múlik..
150-190-ig jöhetnek a lányok, de ha magasabb alacsonyabb és tetszene, akkor sem érdekelne..
17F, 175cm magas vagyok.
3/9 anonim válasza:
Mindegyik jöhet a Hárembe. ;)
F (kb. 170 cm)
4/9 anonim válasza:
Alacsonyt.
169 cm vagyok, lmao
16/F
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Nincs értelme így bekorlátozni. 155-től 175-ig lenne rendben. Bár a 175 magassarkúban már magasabb lenne, de különösen nem zavarna, ha nem túl sokkal. Én 178 cm vagyok.
8/9 anonim válasza:
A magam 194 cm mellé igazából mindenki "alacsony", szóval nekem mindegy, bár ha magasabb lenne akkor se zavarna, bár az azért elég durva lenne.
19/F
9/9 anonim válasza:
19 éves vagyok. 183cm
Mindegy milyen magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!