Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lehet annak hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet annak hogy nem tett róla említést? Vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki vagy sem. Egyik este elmentek iszogatni, amikor voltam bent ott ahol dolgozik mondtam neki, hogy hallottam, hogy jól sikerült az este, egyből visszakérdezett, hogy tán a közös ismerősünk mesélt valamit? De mint aki megijedt, hogy valami olyat tudtam meg amit nem kéne. Mint később kiderült ott volt egy csaj is amit megpróbált leitatni nem mellesleg tudja, hogy nem bírom, állítása szerint neki sem a szíve csücske. Igaz ezek után már nem is tudom, hogy mit gondoljak.
2016. szept. 13. 18:01
 1/2 A kérdező kommentje:
*akit
2016. szept. 13. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Leitatás nélkül nem talál lányt? Inkább keresgélj értelmesebb ember után.
2016. szept. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!