Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlen hívott meg? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen hívott meg? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Beleraktak egy facebookos chates csoportba, ahol bulit szerveznek.. a házigazda rakott bele és osztálytársak vagyunk. 9-10 osztálytársam lesz még ott rajtam kívül jóban vagyok a házigazdával bár nem szoktunk beszélni. Viszont nagyon irreálisnak tartom ,hogy pont engem meghívott.. és pont olyanokat nem aikkel tudtommal többet beszél. Félre ne értsétek nagyon örülök ,hogy hívott.. de akkor is. És ha csinálnak nélkülem egy másik csoportot, vagy csak véletlen volt?:( Tiszta paranoiás vagyok..A buli 2 hét múlva lesz.

Elnézést a témakörért, nem tudtam hova írjam.

Köszi a válaszokat előre is:)

17/L

2016. júl. 23. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem véletlen volt, de írj rá és kérdezd meg tőle,hogy biztosan neked szánta-e.
2016. júl. 23. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem veletlenul nem lehet meghivni valakit csoportba annak oka van hogy így tett. Lehet hogy meg szeretne jobban ismertni.
2016. júl. 23. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy véletlenül hívtak volna meg, az meg kizárt, hogy ez az "átverés", és csinálnak nélküled egy másik csoportot.

Kicsit tényleg paranoiás vagy.

2016. júl. 23. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D Megy a zöld:)
2016. júl. 23. 12:51
 5/7 October15 ***** válasza:
Kizártnak éppen nem nevezném de amúgy ja az a legegyszerűbb ha megkérdezed tőle.
2016. júl. 23. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, az a legegyszerűbb. :) Végül is persze, előfordulhat, hogy véletlenül "kattintott rád" és hívott meg, de azért nem gondolnám, hogy erre olyan nagy esély lenne. Azt meg végképp nem hinném, hogy ez egy szívatás, mégis mi értelme lenne?... :)
2016. júl. 23. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:D (tényleg meg akart hívni) ezt onnan tudom ,hogy amikor írtam ,hogy megyek akkor egyből írta ,hogy örül neki:"D
2016. júl. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!