Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Név mire kell kérdése:

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Nos a helyzet,hogy én 14 múltam,ő is.Nekem tetszik,és azt mondja én is neki...de látható,mindig hív sétálni,járunk is ki sétálni,az iskolába keres,figyel,direkt mellettem megy el...Facebookon minden az írás az napirend.Múltkor rakerdeztem,hogy miért nem lehet több barátságnal,ezt a témát inkább kerüli,de látszik rajta,hogy tetszem neki.Ma volt az iskolába egy előadás,és egy szék választott el minden egymástól,hogy egymás mellett üljünk!A műsor 2 órás volt abból én 1,3 órát néztem,és ő is engem,kommunikáltunk.De nekem nem csak tetszik,hanem szeretem.Hogy kellene,neki ezt megint,szépen,érthetően,hogy szeretem,és többet szeretnék a barátságtol.A válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 12. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

14 évesen ezek előfordulnak,hogy fellángolás,vagy nem biztos érzelmek vannak néhány személynél. Ha te szeretnél többet,de ő felszínes reakciókat ad,az nyílván annak a jele,hogy ő sem tudja mit akar. Talán az segíthet,ha közelebb kerültök egymáshoz,s még jobban megnyíltok egymás előtt.A beszélgetések során kitérhetsz ismét arra,hogy számodra ő több,mint barát,s szeretnéd,ha köztetek megerősödne a viszony.

Remélem tudtam segíteni kicsit! :)

Azért majd írj privátban,hogy mi lett veletek!

18/L

2016. szept. 12. 21:49
 2/4 ghghhqed válasza:
mond meg neki hogz szereted és ha ó nem jol fogqagya favgy iesmi akor hagyd a fenébe 15 eves vagy hisz még ot ay egész élet elüted bisytos hogy találasz mást szerintem csak jácik veled egy
2016. szept. 15. 02:41
 3/4 ghghhqed válasza:
kis rib@@c
2016. szept. 15. 02:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Hmm miért is lennék?

2016. szept. 15. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!