Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Megéri? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban, aki sosem volt az esetem, és egyáltalán nem tetszett sosem. De ma valamiért nagyon felizgatott, de nem csinált semmi különöset, és ahogy felizgatott, elkezdett tetszeni nagyon, és gyönyörködtem benne, ha ott volt a közelben, szinte csak őt néztem, mindene tetszett, az egész teste, és az arca, nagyon kívántam, nem bírtam le venni róla a szemem. Néha rám pillantott, miközben néztem, és olyankor gyorsan elpillantottam máshová. Az egyik órán legalább 4szer is volt ilyen, és az utolsónál leesett neki, hogy őt nézem, és elkezdett mosolyogni. Aztán az után az óra után mondta, hogy beszélni akar velem, félrehívott, és mondta, hogy látta hogy sokat néztem őt, és nagyon zavarba jöttem, és fel is állt, és látszódott, de csak egy kicsit, aztán kérdezte, hogy izgat e engem ő, és elmondtam neki, hogy ma valamiért nagyon, és örült neki, aztán tett egy ajánlatot, hogyha holnap (kedden) mindent úgy csinálok iskolában, ahogy ő mondja, akkor suli után felmehetek hozzá, és egy órán keresztül úgy fogdoshatom, puszilgathatom őt, ahogy akarom, de csak ruhán keresztül. Mondtam, hogy az nagyon jó lenne, és meg kérdeztem, hogy miket kéne csinálnom iskolába, és mondta, hogy legyek végig vele a szünetekben, és hogy dícsérgessem, hogy milyen szép, stb.. Mondta hogy holnapig döntsem el, hogy akarom e, és ha igen, akkor reggel amikor megérkezik, puszilkozzak vele, és öleljem meg, hogyha pedig nem akarom, akkor ne. Szerintetek megéri? Mit akar ezzel az egésszel? Bele menjek?
2016. szept. 12. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
ha ejon neked és izgat megéri :D
2016. szept. 12. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Ejj, de nagy tempóban változik a fiatalság. Már az én időmben is kemény volt a tinikor. 13 éves koromban nagyban keféltem a felettem járó csajt. Viszont tenni is kellett érte. Nem adták magukat olyan... na jó de. :D Ahj de szeretnék még tini lenni. Igazi legenda vagyok. Szép idők voltak. A te korodban bebaszva mentem az osztálytársam házához éjszaka énekelni. Elítélik a "nagyok" az ilyen viselkedést pedig tök normál lettem. :D

21/F

2016. szept. 12. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj bele menj bele menj bele. NE légy hülye!! :D Ingyen tapizhatod és cserébe csak dícsérgetned kell. Haver itt az idő most vagy soha :D:D:D:D?D:D:D:D:D:D
2016. szept. 12. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Belementem, privátban megírom, mi volt..
2016. szept. 13. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!