Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeri megprobalni?

Figyelt kérdés
beszelgetek egy lannyal akinek tetszek. Belsőleg nagyon aranyos, de külsőleg nem fog meg. Most mit csinaljak? Megkedveletem nagyon, de kulsoleg nem igazan fog meg. Erdemes megproblni, vagy inkabb hagyjam? :)

2015. dec. 10. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megpróbálnod. Így voltam én is a barátommal.. Ma már le nem cserélném. Nem minden a külső. Olyan jó személyisége van, hogy nem tudok másképp fogalmazni, de megszépítette a külsejét ezzel:) Szóval szerintem egy próbát megér:)
2015. dec. 10. 23:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Igy vagyok en is a lannyal. Nagyon aranyos, kedves, humoros, segitokesz, baromi jo szemelyisege van, de kulsoleg nem igazan szep. Nem ronda egyaltalan, de nem fog meg kulsoleg semmise benn, viszont a belso az nagyon tetszik. :)
2015. dec. 11. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Na ez egy érdekes kérdés,szerintem is érdemes megpróbálni,bár egy minimális testi vonzalom szetintem kell..mert hiába tudsz jókat beszélni vele meg nagyon lelki társak vagytok,ha nem áll fel akkor egy ponton úgyis véget fog érni a kapcsolat..de azért mondom én is azt hogy érdemes még kitartani,mert járhatsz úgy mint az első válaszoló esete..idővel megszépíti a belső a külsőt..
2015. dec. 11. 00:16
 4/4 mester zsanett válasza:
próbáld meg mert egy lányban nem a külsö a lényeg ,ezt tanuld meg !
2015. dec. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!