Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri "bajlódnom" vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri "bajlódnom" vele?

Figyelt kérdés

Bekerültem egy újabb baráti társaságba 1-2 barátnőm által, és ott van egy srác, aki tetszik. Sokat meséltek nekem róla, és így szimpatikus lett. Még csak egyszer láttam élőben, és akkor egyszer-kétszer rám pillantott, de hát ez gondolom lehet attól is, mert még nem látott a társaságában.

Az egyik barátnőm tudja, hogy nekem tetszik, és mondta, hogy tudni kell a srácról, hogy eléggé gyerekes és csak néha lehet komolyan beszélgetni vele, de amúgy meg kedves és normális a maga módján, de mindenképpen nekem kéne kezdeményeznem, mert a srác magától nem kezdené csak úgy el a dumálást.

És ami a kérdés lenne az az, hogy szerintetek megéri vele úgymond "bajlódnom" hátha megnyílik nekem, és tudok majd vele mindenféléről beszélgetni nem csak a hülyeségekről?

Tudom, hogy értelmetlen kérdés, mert ez rajtam múlik meg a srácon, de ti mit tennétek a helyemben?

Bocsi, hogy ennyit írtam és nehezen tértem a lényegre, de aki már végigszenvedte magát a sorokon és eljutott idáig írhatna valami véleményt/tippet :D

Ha ez érdekelne valamit, akkor én 17, a srác pedig 19 éves.

Ja, és én lány vagyok, ha valakinek nem lenne tiszta a kép :D

Légyszíves ne hülyéskedjétek el a válaszokat, mert akármilyen idiótának is tűnik a kérdés, attól még komoly! :D

2016. júl. 13. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

"de ti mit tennétek a helyemben? "

Az tuti, hogy nem mennék a Holdra a helyedben ._.

te tudod, egy próbát / esélyt mindenki érdemel!!

Egyedül a vezér döntheti el, hogy ki éljen és haljon, Péter 1-1-9

2016. júl. 13. 15:02
 2/6 Adelll ***** válasza:
48%
Hat szerintem baratkozz vele es probalj neki szemelyes kerdeseket feltenni.marmint beszeljetek komolyabb temakrol is.es ha sikerul akkor lehet h lenne esely egy kapcsolatra is.viszont ha latod h annyira nem erdekled es veled se tud rendesen beszelni akkor folosleges kinlodni.egy ideig ugyse lenne belole rendes kapcsolat.
2016. júl. 13. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem siman kezdemenyezhetsz:Dlegalabbis en a helyedbe biztosan megprobalnam. Csak szepen lassan.
2016. júl. 13. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszát! :)

#1: az utolsó mondatodat nem nagyon értem, hogy hogyan kapcsolódik ide, de neked is megy a zöldkéz :D

2016. júl. 14. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ràd pillantott WOOOOOW *.* Azért magad alá ne hugyozz hirtelen...xD
2016. júl. 20. 08:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Drágalátos #5. válaszoló:

Azt hiszed, hogy ez most olyan vicces volt, hogy nem tudtad volna nem kihagyni mi? Kár, hogy így gondoltad...

Örülök, hogy sikerült elolvasnod a 2. sorig és már adtál egy választ, mert ha továbbolvastad volna, hogy én is tudom, hogy ez nem jelent semmit és le is írtam, hogy biztos azért, mert nem látott még ott.

De nem húzom tovább a szót, mert még ezt sem olvasnád el...

2016. júl. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!