Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha egy srác belájkolja egy képem, másnap meg kilájkolja?

Figyelt kérdés

Beszéltünk már.. Mindig szoktam lájkolni a képeit. Nekem bejön, ő is lájkolta egy képem tegnap de ma néztem és már nem volt ott a lájkolók között...

Fiúk ti ezt mikor csináljátok?

Teljesen elszomorodtam..

Mostanában nem beszélünk amúgy. :(

2016. szept. 12. 16:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De mit irjak neki??:o
2016. szept. 12. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: Helyetted ne írjunk esetleg? Írtad hogy mostanában nem beszéltetek....akkor mondjuk ráírsz és megkérdezed miújság vele mert régen beszéltetek stb...
2016. szept. 12. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy.. "szia miújság?" vagy "szia mizu?" vagy szia hogyvagy?" XD
2016. szept. 12. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Biztos részeg volt. :D
2016. szept. 12. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam volt olyan nem egyszer, hogy belájkoltam valaki képét, de mikor újra néztem a képét már nem volt ott a lájkom. Ez akkor szokott lenni mikor sz*rakodik a netem mikor lájkolok, és ezért valamiért "eltűnik" a lájkom. Lehet nála is ez volt.
2016. szept. 12. 22:49
 16/17 anonim válasza:

Lehet, hogy csak azért lájkolta, hogy örülj, de nem akart ott lenni a lájkolók között. Gondolta úgysem veszed észre, ha kilájkolja... ezért megtette.

Figyelj, ha folyton lájkolod a képeit, akkor gondolhatja, hogy bejön neked.

És ha te is bejönnél neki, akkor keresne.

Ez ilyen egyszerű. Nem kell vigasztalnod magad, bebeszélned a hülyeségeket és álomvilágban élned.

De ha ennyire odavagy érte, és nem félsz a csalódástól, akkor írj rá... egyszer élünk.

2016. nov. 10. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:

hát figyelj, ha magamból indulok ki...félrenyomott és másnap vette észre xd

de az is lehet, h beakarta likeolni és véletlen szedte le...a véletlen a lényeg :D

2016. nov. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!