Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Elmesélem a történetet: 6. osztály végén beleszerettem egy lányba akit akkor már 7 éve ismertem. Számomra gyönyörű okos vicces sorolhatnám. Aztán elhesegettem az érzést mert tudtam hogy ugyse jönnénk össze aztán 7. be megint előjött de én még mindig nem voltam képes elmondani neki az érzést. Most 10. es vagyok és ismét belebolondultam és most már van ahoz bátorságom hogy elmongyam. Hogy csináljam? ( ezalatt az évek alatt sokszor hetente legalább beszélgettünk nevettünk satöbbi)

2016. szept. 9. 15:58
 1/8 A kérdező kommentje:
és ő a legjobb lány barátom 15/F
2016. szept. 9. 16:12
 2/8 anonim válasza:
Szia van kedved eljönni velem valahova? Pl mozi,fagyi,séta stb és ott elmondhatod
2016. szept. 9. 16:13
 3/8 anonim válasza:
Ja hogy 15éves vagy...akkor meg irjatok mar a tinis kategóriába légyszives!!!
2016. szept. 9. 16:14
 4/8 anonim válasza:
Ne parázz rá csak egyszerűen mondd el neki. Lesz ami lesz. De sok sikert:)
2016. szept. 9. 21:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Elmondanám neki de nem is akarom ezzel elvesziteni őt. Mivel a baratsagunk nagyon jo.
2016. szept. 10. 07:22
 6/8 anonim ***** válasza:

szerelem vagy barátság, mi ér többet? hülyeség.

mondd el mit érzel, ő is el fogja, ha nem akar veled párkapcsolatot, akkor ugyan úgy maradhattok barátok, mert ha ennyi éven át barátok voltatok, nem fog csak úgy megszakadni.

Nekem is van valaki, akit friendzona-ba raktam, mert megpróbáltuk, és rájöttük, hogy ez nem megy, és megmaradtunk barátok ugyan úgy, segítünk a másiknak tanácsot adni párkapcsolathoz :DD

Ne félj tőle. És ha pedig ennyi év szeretete nem ér annyit neki, akkor tudod, hogy itt lesz az idő továbblépni. Ne hagyd hogy egy szerelem ennyi éven át gyötörjön ilyen fiatalon, csak belebetegedsz. Sok sikert!:)

19/L

2016. szept. 11. 18:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom sokat segitettel rajtam.
2016. szept. 12. 06:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Elhivtam hogy talalkozzunk es azota nem szol hozzam mi lehet az oka?
2016. szept. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!